Libnet.ro
UNICEF

20:02

Medicul Mihai Lucan, plasat sub control judiciar. Chirurgul poate profesa si in sistemul de stat

Adevărul Adevărul,
Medicul Mihai Lucan, plasat sub control judiciar. Chirurgul poate profesa si in sistemul de stat

Medicul Mihai Lucan poate profesa la stat, decizia fiind luata de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, care au decis sa-l plaseze sub control judiciar. continuă pe Adevărul

Medicul Mihai Lucan va putea profesa in spitalele de stat - decizie a Curtii de Apel Bucuresti

Medicul Mihai Lucan poate profesa in spitalele de stat, au decis judecatorii Curtii de Apel Bucuresti, potrivit Digi 24. Acestia l-au plasat pe Lucan sub control judiciar, el fiind obligat doar sa se prezinte saptamanal la sectia de politie.

Judecatorii au decis: Medicul Mihai Lucan poate profesa in spitalele de stat

Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri ca Mihai Lucan poate exercita profesia de medic in spitalele de stat. Curtea de Apel a mai decis in cazul lui Mihai Lucan inlocuirea arestului la domiciliu cu.

Mihai Lucan scapa de arestul la domiciliu

Fostul manager al Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj Mihai Lucan, care se afla in arest la domiciliu, in dosarul de delapidare cu un prejudiciu de peste cinci milioane de lei, va fi cercetat sub control judiciar, au decis, astazi, magistratii Curtii de Apel Bucuresti. De asemenea, magistratii au decis ca medicul poate profesa intr-un spital de stat.

Pusi sub control judiciar, dupa ce au facut evaziune fiscala cu piese auto, in valoare de 160.000 de lei

Doua persoane suspectate de evaziune fiscala, comisa in urma cu sase ani, au fost incatusate in urma cu doua zile, in 5 martie, de politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice si cei din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale Valcea SAS). Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea au dispus controlul judiciar pentru ambele persoane, dupa ce au retinut initial una dintre ele.

Mihai Lucan poate profesa din nou in spitalele de stat: Curtea de Apel Bucuresti i-a ridicat arestul la domiciliu

Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri ridicarea masurii arestului la domiciul impus pe numele medicului Mihai Lucan si schimbarea acestuia cu controlul judiciar. Judecatorii i-au permis, de asemenea, acestuia sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )