Libnet.ro
UNICEF

22:47

Medicul Mircea Beuran , audiat, la Politia Capitalei in cazul femeii arse de la Spitalul Floreasca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Medicul Mircea Beuran , audiat, la Politia Capitalei in cazul femeii arse de la Spitalul Floreasca

Medicul Mircea Beuran este asteptat vineri, la Politia Capitalei, pentur a fi audiat in cazul femeii arse in timpul unei interventii chirurgicale la Spitalul Floreasca, dar si in cazul altui pacient care a fost victima unui incident similar in luna martie a anului trecut, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Medicul Mircea Beuran, audiat vineri, la Politia Capitalei, in cazul femeii arse in timpul unei interventii chirurgicale la Spitalul Floreasca

Medicul Mircea Beuran a sosit vineri, la Politia Capitalei, pentru a fi audiat in cazul femeii arse in timpul unei interventii chirurgicale la Spitalul Floreasca, dar si in cazul altui pacient care a fost victima unui incident similar in luna martie a anului trecut.

Medicul Mircea Beuran s-a prezentat la Politia Capitalei pentru a da explicatii in cazul femeii arse in timpul operatiei de la Spitalul Floreasca(VIDEO)

Medicul Mircea Beuran a ajuns vineri dimineata Politia Capitalei pentru a explica ce s-a intamplat in cazul femeii arse in timpul unei interventii chirurgicale, dar si in cazul altui pacient care a fost.

Cine este medicul Mircea Beuran, sef de sectie la Spitalul Floreasca. De ce era atat de cautat de pacienti

Mircea Beuran, seful sectiei chirurgie de la Spitalul Floreasca, a fost demis din functie, in urma cu o zi. Decizia a fost confirmata si de Ministerul Sanatatii, fiind strans legata de decesul pacientei de 66 de ani. Femeia bolnava de cancer a murit la cateva zile dupa ce a luat foc pe masa de operatie, .

UPDATE Mircea Beuran, audiat in cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie: Nu am cum sa am opinie daca eu nu am fost acolo

Chirurgul Mircea Beuran a fost audiat timp de 3 ore, vineri dimineata, la Politia Capitalei, in cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie la Spitalul Floreasca, iar ulterior a decedat. Semnatura lui Beuran apare pe documentele interventiei, in conditiile in care nu a fost in sala de operatie. Nu am cum sa am opinie daca eu nu am fost acolo, a spus Beuran, la iesirea de la audieri, adaugand ca Se fac analize, se fac tot felul de anchete, asteptati rezultatul final. Beuarn mai sustine ca in acest caz s-a vorbit despre lucruri care nu sunt adevarate.

Mircea Beuran, audiat in cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie

Chirurgul Mircea Beuran este audiat in aceasta dimineata, la Politia Capitalei, in cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie la Spitalul Floreasca, iar ulterior a decedat. Semnatura lui Beuran apare pe documentele interventiei, in conditiile in care nu a fost in sala de operatie.

Medicul Mircea Beuran, dezvaluiri despre cazul Floreasca: Sunt niste exagerari. Voi ataca decizia demiterii

Mircea Beuran, seful sectiei chirurgie de la Spitalul Floreasca, care a fost demis din functie, dupa ce o pacienta a ars pe masa de operatie, intr-un interviu acordat jurnalistei Adina Anghelescu a vorbit despre intregul proces al operatiei la care a fost depusa pacienta care a ars pe masa de operatie.

Mircea Beuran, explicatii la Politia Capitalei despre pacienta arsa. Ce spune medicul despre acest caz

Doctorul Mircea Beuran a ajuns, vineri, la Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei, pentru a fi audiat in cazul pacientei care a suferit arsuri in timpul unei interventii chirurgicale la Spitalul Floreasca.

Beuran, audiat la Politia Capitalei

Doctorul Mircea Beuran a ajuns la Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei, pentru a fi audiat in caz.

Cum a aparut Mircea Beuran la audieri. Cum s-a purtat cu jurnalistii, la intrarea in sediul politiei

Mircea Beuran a fost audiat azi, 10 ianuarie, la Politia Capitalei. Acestuia i se aduc acuzatii grave in cazul pacientilor arsi in sala de operatie de la Spitalul Floreasca. Cum si-a facut chirurgul aparitia si care a fost atitudinea sa asupra jurnalistilor de la fata locului? Mircea Beuran, audiat la Politia Capitalei Mircea Beuran si-a .

Mircea Beuran, dupa audierile de la Politia Capitalei: N-am cum sa am opinii, atat timp cat n-am fost acolo

Stirea initiala: Medicul Mircea Beuran a fost urmarit de jurnalisti la iesirea de la audieri si a raspuns la cateva intrebari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )