Libnet.ro
UNICEF

00:07

Monica Pop, dupa ce s-au trimis SMS-uri false, in Bucuresti, care le confirmau oamenilor ca au COVID-19: Desigur, ca sa nu mearga la vot! Doamne, unde s-a ajuns!

Adevărul Adevărul,
Monica Pop, dupa ce s-au trimis SMS-uri false, in Bucuresti, care le confirmau oamenilor ca au COVID-19: Desigur, ca sa nu mearga la vot! Doamne, unde s-a ajuns!

Medicul oftalmolog Monica Pop a reactionat, dupa ce pacientii de la complexul Caraiman, din Sectorul 1 al Capitalei, au primit un SMS care spunea ca ar fi avut COVID-19. Mesajul a fost fals si a fost transmis dupa ce s-a furat o baza de date. Monica Pop spune ca totul s-a pus la cale ca sa impiedice oamenii sa mearga la vot. De aceea, ii sfatuieste sa participe, indiferent de varsta. continuă pe Adevărul

Dr. Monica Pop, scenariu neasteptat in preajma alegerilor: Doamne, unde s-a ajuns!

Medicul Monica Pop reactioneaza dupa cazul de la complexul Caraiman - unde mai multi pacienti au fost informati ca ar fi pozitivi la COVID, dupa ce s-a furat baza de date - si este de parere ca totul ar fi facut pentru a nu se merge la vot.

Monica Pop rupe tacerea inaintea alegerilor locale: Primesc mesaje ca sunt pozitivi, ca sa nu mearga la vot

Peste doua zile vom decide soarta localitatilor in care vom trai pentru urmatorii 4 ani. Este un moment important, indeosebi pentru ca anul acesta este diferit de tot ce stiam. Reguli stricte, distantare, dar si scenarii neasteptate. Unul dintre ele este prezentat de doctorul Monica Pop. Atac cibernetic la un centru medical. Dr. Monica Pop, .

Monica Pop rabufneste! Nu ii credeti! Neaga existenta COVID, dar dau repede din coate sa faca rost de medicamente!

Medicul Monica Pop rabufneste pe o retea sociala cu privire la persoanele fatarnice care neaga existenta coronavirusului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )