Libnet.ro
UNICEF

09:15

Medicul pentru care spaga nu exista: Au fost momente cand am cumparat din banii proprii inclusiv ata pentru sutura

Adevărul Adevărul,
Medicul pentru care spaga nu exista: Au fost momente cand am cumparat din banii proprii inclusiv ata pentru sutura

Luni, 18 septembrie, la Tribunalul Vaslui a fost audiat in calitate de martor medicul Laura Porumboiu, cunoscut ginecolog al Spitalului Judetean de Urgenta. Aceasta a dat declaratii in dosarul in care trei medici ginecologi, fosti colegi, sunt judecati pentru fapte de coruptie. continuă pe Adevărul

Lidia Fecioru si pilda zilei: Motivul trist pentru care nu e bine sa te bazezi pe cineva: Tu nu...

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse pilda zilei, dar si motivul trist pentru care nu trebuie sa te bazezi pe cineva. Cand ajungi in momentul in.

Motivul real pentru care Kate Middleton s-a decis sa mai faca un copil. Nimeni nu se astepta la asta

Kate Middleton si printul William urmeaza sa devina din nou parinti. Vestea i-a bucurat pe britanci, dar putini stiu care este adevaratul motiv pentru care cuplul a luat aceasta decizie.

A cumparat un carton de oua dintr-un mare lant de magazine. Socul pe care l-a avut femeia cand a ajuns acasa cu ele. Asa ne imbolnavim si nu stim de unde - VIDEO

O femeie din Piatra Neamt o postat pe Facebook un clip in care se poate vedea cum un ou a fost vopsit, iar atunci cand razuieste pelicula, se observa data veche de valabilitate inscriptionata si, de.

Motivul real pentru care britanicii beau atat de mult ceai

Ceaiul nu a fost dintotdeauna ceva tipic britanic. O femeie de origine portugheza pe nume Catherine de Braganza a popularizat bautura in Anglia. in 1662, Catherine care a fost fiica regelui.

Motivul pentru care nu e bine sa mancam seara

Medicina traditionala chineza a fost dintotdeauna o sursa inepuizabila de terapii. Pentru a ne spala de toate relele de peste zi, specialistii recomanda sa nu mai punem nimic in gura.

O tanara mama a facut accident cu masina si apoi s-a sinucis. Motivul pentru care a facut acest lucru

O tanara, in varsta de 20 de ani, din Rusia, i-a condus masina sotului, fara acordul acestuia, a facut accident, iar apoi s-a sinucis. Anastasiei Lysukho i-a fost interzis de catre sotul ei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )