Libnet.ro
UNICEF

12:15

Medicul Virgil Musta: Nu va faceti planuri pentru Craciun. Nu cred ca putem sa sarbatorim morti

Adevărul Adevărul,
Medicul Virgil Musta: Nu va faceti planuri pentru Craciun. Nu cred ca putem sa sarbatorim morti

Medicul Virgil Musta ii atentioneaza pe romani sa nu-si faca planuri de sarbatori, in conditiile in care numarul celor infectati cu SARS-CoV-2 creste alarmant. continuă pe Adevărul

Virgil Musta rupe tacerea despre haosul din spitale: Pacientul sta in Salvare asteptand sa primeasca de undeva oxigen

Medicul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes, din Timisoara se declara aproape invins de lupta cu noul coronavirus, dupa ce spitalele au ajuns la capacitate maxima. Lipsa paturilor din spitale si imposibilitatea medicilor de a le oferi pacientilor oxigenul necesar pentru a-i salva marcheaza profund vietile tuturor. Pacientii in stare grava, trimisi acasa sa .

Dr. Virgil Musta: intr-o saptamana sau doua, Romania nu va mai avea niciun pat liber pentru Covid

Medicul Virgil Musta a estimat ca, intr-o saptamana sau doua, Romania nu va mai avea niciun pat libe.

Gheorghe Piperea il acuza pe Virgil Musta ca face bani din testarile COVID-19: Pare ca e foarte profitabil sa alimentezi toata ziua panica Replica medicului: il invit la o discutie in zona COVID a spitalului (VIDEO)

Avocatul Gheorghe Piperea l-a acuzat pe medicul Virgil Musta, de la spitalul Victor Babes din Timisoara, ca face milioane de lei recoltand prin clinica Profilaxis, la care e actionar, probe pentru teste.

Virgil Musta, despre sarbatorile de iarna: Nu vor mai fi posibile in acest context epidemic. Situatia este extrem de grava

Virgil Musta, seful Sectiei de Boli Infectioase 2 de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a precizat ca, anul acesta, ii indeamna pe oameni sa nu isifaca planuri pentru sarbatorile de iarna,.

Solutii antiaging si cadouri pentru Craciun de la GUINOT INSTITUT

Solutii antiaging, special adaptate perioadei in care purtam masca, si cadouri speciale de Craciun, recomandate de Doctorii in frumusete de la GUINOT INSTITUT, Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )