Libnet.ro
UNICEF

09:45

MEGA-SCANDAL la Casa Regala Britanica! S-a aflat motivul DIVORTULUI lui MEGHAN MARKLE

B1 B1,
MEGA-SCANDAL la Casa Regala Britanica! S-a aflat motivul DIVORTULUI lui MEGHAN MARKLE

Scandalul de la Casa Regala Britanica continua! Mai multe zvonuri au aparut in presa, si anume, ca Meghan Markle si Printul Harry vor divorta. continuă pe B1

DE NECREZUT! Ce job a primit Printul Harry, dupa ce A RENUNTAT la rangul sau din FAMILIA REGALA BRITANICA. Regina, in STARE DE SOC!

Bomba! Dupa ce a renuntat la statul sau din Casa Regala Briatnicp, Printul Harry a primit o gramada de oferte de angajare.

O prietena a ducesei Meghan dezvaluie principalul motiv pentru care si-a dorit sa scape din familia regala britanica

O prietena apropiata a ducesei Meghan Markle a dezvaluit ca principalul motiv pentru care cuplul princiar a decis sa se rupa de familia regala britanica este ca fosta actrita a fost puternic afectata de presiunea noului rol si a vrut sa-si protejeze fiul, nedorin sa-l creasca intr-un mediu toxic.

Meghan, zambitoare la prima aparitie dupa criza declansata in familia regala britanica: ducesa a facut o vizita surpriza

Ducesa de Sussex a avut o aparitie surpriza in Canada, prima dupa ce a anuntat, impreuna cu sotul sau, printul Harry, ca se distanteaza de familia regala britanica.

Ce job a primit Printul Harry, dupa ce a evadat de la Casa Regala a Marii Britanii

A renuntat la atributiile princiare, iar dupaevadarea de la Casa Regala a Marii Britanii ofertele au inceput sa curga. Ce job a primit Printul Harry? Ce job a primit Printul Harry dupa ce a evadat de la Casa Regala a Marii Britanii inceputul lunii ianuarie a noului an a fost marcat de un anunt-surpriza venit .

Decizia lui Meghan Markle, dupa ce Regina a consimtit desprinderea ducilor de Sussex de Casa Regala

Cel mai nou scandal regal din Marea Britanie a fost supranumit Megxit. Totul dupa ce ducii de Sussex au anuntat ca se vor retrage din rolurile pe care le au in cadrul vietii regale. Decizia lui Meghan Markle, dupa ce Regina a consimtit desprinderea ducilor de Sussex de Casa Regala Totul pare sa fi degenerat .

CASA REGALA E LA PAMANT! PRINTUL HARRY, anunt BOMBA: Sper ca toata lumea este pregatita...

Anuntul momentului in Familia Regala! Pe pagina oficiala de Instagram a ducilor de Sussex, acestia au postat un videoclip in care printul Harry anunta Jocurile Invictus.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )