Libnet.ro
UNICEF

12:15

Meghan Markle a calcat-o pe nervi pe Regina Elisabeta! Ce regula a mai incalcat

B1 B1,
Meghan Markle a calcat-o pe nervi pe Regina Elisabeta! Ce regula a mai incalcat

Un lucru stiut de toti oamenii este ca Regina Elisabeta tine mult la protocolul regal. Iar ducesa Meghan a reusit sa-l incalce de mai multe ori. Faptul ca Ducesa de Sussex nu se conformeaza tot timpul protocolului. continuă pe B1

Regina Elisabeta, gest fara precedent fata de mama Ducesei de Sussex

Regina Elisabeta a II-a 92 de ani) este dispusa din nou sa incalce traditia de dragul Ducesei Meghan Markle, facandu-i o invitatie mamei acesteia. Gestul suveranei este unul fara precedent, un asemenea privilegiu nefiindu-i oferit, de exemplu, familiei Ducesei Kate, insa expertii sunt de parere ca exista un motiv intemeiat pentru acest lucru.

Gest fara precedent in Casa Regala: Ce a facut Regina Elisabeta a II-a cu invitatiile pentru festivitatile de Craciun

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a surprins pe toata lumea dupa ce a oferit una dintre invitatiile pentru festivitatile de Craciun ce vor fi organizate la resedinta regala din Sandringham, aflata in co.

Caru cu vedete: Daniela Crudu, victima drogului violului; Justin Timberlake nu mai are voie sa vorbeasca; Monica Tatoiu o critica pe Meghan Markle: Nu se poate compara cu Kate

Nu o poate detrona nimeni! Cine e artista cu cel mai sexy fund din lume. Are 49 de ani, este mama a doi copii si e o adevarata bomba sexy. Ani la rand a fost. Misha si-a gasit dragostea?! Am fotografiat-o mulata si numai un zambet. La doua luni dupa ce Misha si Connect-R au anuntat ca.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )