Libnet.ro
UNICEF

20:02

Meghan Markle, discurs despre moartea lui George Floyd si rasism. Am realizat ca singurul lucru gresit pe care il putem spune este sa nu spunem nimic (VIDEO)

B1 B1,
Meghan Markle, discurs despre moartea lui George Floyd si rasism. Am realizat ca singurul lucru gresit pe care il putem spune este sa nu spunem nimic (VIDEO)

Meghan Markle a tinut un discurs pentru elevii din fostul ei liceu, Immaculate Heart High, din Los Angeles, care absolva anul acesta. Cum bine stiti, pandemia de coronavirus i-a impidicat pe elevii si studentii di. continuă pe B1

Meghan Markle, mesaj video despre moartea lui George Floyd:Singurul lucru gresit pe care il putem spune este sa nu spunem nimic

Meghan, ducesa de Sussex si sotia printului Harry al Marii Britanii, a vorbit despre moartea lui George Floyd, afro-americanul care a decedat saptamana trecuta in timp ce se afla in custodia politiei din Minneapolis.

A opta seara de proteste in SUA dupa moartea lui George Floyd Manifestantii au ignorat interdictiile de circulatie Facebook a inchis pagini si conturi care discutau aducerea de arme la proteste

Zeci de mii de persoane au iesit marti pe strazile oraselor americane pentru a opta noapte consecutiva de proteste provocate de moartea lui George Floyd, avand loc noi confruntari cu politia si jefuiri de magazine in New York, transmite Reuters. 52 CNN: Politia foloseste gloante de cauciuc care pot orbi, desfigura sau ucideUPDATE 15. 08 Papa Francisc a condamnat uciderea lui George Floyd, vorbind despre pacatul rasismuluiUPDATE 13. 22 Facebook a inchis pagini si conturi care discutau aducerea de arme la protesteUPDATE 11. 04 VIDEO Un politist din Richmond a fost surprins scuipand de trei ori pe un protestatar incatusat UPDATE 11. 03 VIDEO Un barbat din Washington a adapostit 80 de protestatari, salvandu-i de interventia politieiUPDATE 09. 53 VIDEO Sute de medici si cadre medicale au participat la New York la protestul Black Lives MatterUPDATE 08. 51 Manifestantii au incercat sa rupa gardul ridicat in jurul unui parc de langa Casa Alba, politia a raspuns cu gaze lacrimogeneUPDATE 08. 02 CNN: Numarul soldatilor scosi pe strazile din SUA, acelasi cu al celor aflati in Irak,Afganistan si Siria .

LIVEVIDEO SUA: Moartea lui George Floyd a fost reclasificata drept omor Conferinta de presa a procurorului general din Minnesota

Procurorul care investigheaza moartea lui George Floyd in Minneapolis a reclasificat faptele drept omucidere voluntara, acuzandu-l pe ofiterul de politie care l-a asfixiat pe Floyd de omor premeditat, iar pe ceilalti trei ofiteri de politie de la fata locului de complicitate, a anuntat miercuri senatorul local Amy Klobuchar, potrivit AFP. Procurorul general din Minnesota, Keith Ellison, va tine in scurt timp o conferinta de presa. VIDEO SUA: Un politist scuipa de trei ori pe un protestatar incatusatVIDEO 8 minute si 46 de secunde. Filmul mortii lui George Floyd, care a starnit revolta in SUA.

SUA: A opta zi de la moartea lui George Floyd. Cele mai importante evenimente de marti. Trump: Washingtonul a fost aseara cel mai sigur loc de pe planeta

Protestele anti-rasism au continuat marti in Statele Unite, unde abordarea martiala a presedintelui Donald Trump, hotarat sa restabileasca ordinea apeland la armata daca va fi necesar, face noi valuri, informeaza AFP, citata de Agerpres. La opt zile de la moartea lui George Floyd, valul furiei publice impotriva rasismului, a brutalitatii politiei si a inegalitatii sociale carezguduie Statele Unite nu s-a domolit. Marti seara, cateva mii de persoane printre care senatoarea democrata Elizabeth Warren, au sfidat in mod pasnic interdictia de circulatie din capitala federala Washington. Zona din jurul Casei Albe a fost blocata de bariere pentru a impiedica orice confruntare directa. Washingtonul, unde peste 300 de protestatari au fost arestati luni seara, a fost aseara cel mai sigur loc de pe planeta, a scris pe Twitter presedintele Trump, care si-a asumat rolul de presedinte al legii si ordinii.

Moartea lui George Floyd, efect de domino. Proteste violente la Paris, cu mii de oameni pe strazi (VIDEO)

Moartea lui George Floyd are efect de domino. Dupa zile intregi de proteste in Statele Unite ale Americii,Parisul s-a alaturat miscarii antirasiste. Proteste violente in Franta.

Cei patru politisti implicati in moartea lui George Floyd sunt acuzati de omor si complicitate la omor

Fostul ofiter de politie din Minneapolis care l-a apasat cu genunchiul pe gat pe George Floyd a fost acuzat de omor de gradul al doilea, iar ceilalti trei ofiteri aflati la fata locului in timpul uciderii acestuia au fost acuzati de ajutor si complicitate la omor, potrivit documentelor instantei.

Doi dintre politistii acuzati de moartea lui George Floyd sustin ca erau incepatori

Avocatii a doi dintre politistii implicati in arestarea care a cauzat moartea lui George Floyd au afirmat ca acestia au fost angajati de mai putin de o saptamana si ambii si-ar fi exprimat ingrijorarea despre modul in care acesta a fost adus in arest in 25 mai, relateaza Insider.

Protestele antirasiste continua la Londra. Boris Johnson, despre decesul lui George Floyd: scandalos si de neiertat

Protestele legate de moartea lui George Floyd cuprind Europa. La Londra, mii de manifestanti au scandat miercuri Black Lives Matter Viata negrilor conteaza) si Daca nu exista dreptate, nu exista nici pace.

Netfix, Disney si HBO, solidare cu miscarea BlackLivesMatter:Moartea lui George Floyd nu poate fi acceptata de nimeni

Lumea cinematografiei si a televiziunii, Academia care decerneaza premiile Oscar condamna actele de rasism dupa moartea lui George Floyd in timpul unei arestari.

VIDEO Moartea lui George Floyd: Mii de oameni protesteaza la Londra, in solidaritate cu miscarea Black Lives Matter

Mii de oameni s-au adunat miercuri in celebrul Hyde Park din Londra pentru a manifesta fata de moartea lui George Floyd, afro-americanul care si-a pierdut viata pe 27 mai in Minneapolis SUA) ca urmare a modului brutal in care a fost imobilizat de un ofiter de politie alb, relateaza postul britanic Sky News.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )