Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mehedinti: Copertina unui circ s-a desprins din cauza furtunii si a cazut peste patru persoane

Antena3 Antena3,
Mehedinti: Copertina unui circ s-a desprins din cauza furtunii si a cazut peste patru persoane

Copertina unui circ aflat in Drobeta Turnu Severin s-a desprins, sambata dupa-amiaza, cand in interiorul acestuia se mai aflau patru persoane. Detasamentul Drobeta Turnu Severin a intervenit pentru degajarea. continuă pe Antena3

O tanara mama a dezvoltat o alergie extrem de rara, dupa ce a nascut. Credeam intial ca e din cauza sapunului pe care il folosesc

Cherelle Farrugia a reusit sa ii impresioneze pana si pe medici, din cauza bolii sale de care sufera. Femeia e alergica la apa si spune ca nu poate face nici macar un dusdaca e singura in casa, de.

Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui din cauza unor lucrari

Traficul pe Autostrada Soarelui este restrictionat, miercuri pana la ora 19. 00, atat pe sensul catre Bucuresti, cat si pe sensul catre Constanta, din cauza unor lucrari. Astfel, pana la ora 19. 00, pe.

Zilele, tot mai lungi, din cauza unui fenomen putin cunoscut. in cat timp vor ajunge la 25 de ore

Acum 1,4 miliarde de ani, luna a orbitat mult mai aproape de planeta Pamant, potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Wisconsin si Madison. Asadar, o zi a avut numai 18 ore, cand corpul ceresc a fost mai .

Volkswagen spune ca vor urma opriri ale productiei la uzina sa principala din Wolfsburg, din cauza noilor teste de emisii

Grupul german Volkswagen a admis ca are probleme si ca vor urma inchideri temporare la uzina sa principala de la Wolfsburg, din cauza ca nu toate masinile pot respecta noile teste de emisii, mai stringente, care vor intra in vigoare la 1 septembrie. Noile standarde de testare dau rezultate de CO2 mai apropiate de emisiile din traficul real, iar grupul german spune ca va aplica opriri de productie ca sa nu se acumuleze stocuri la uzina, pana ce vor fi obtinute omologarile.

Din cauza precipitatiilor abundente, Ramnicu Valcea s-a transformat in Mica Venetie pentru cateva ore

In aceasta seara, de 7 iunie, doua orase din judetul Valcea au fost inundate in urma precipitatiilor abundente. in Ramnicu Valcea, un pasaj auto a fost inchis, pentru ca devenit impracticabil, iar in zona Maternitatii, o persoana a ramas blocata in masina. Si pe Valea Oltului, in zona Calimanesti, traficul a fost ingreunat de apele care au inundat DN 7.

ngrijorare la Atena din cauza amenintarii deschise cu rapirea de catre Ankara a celor 8 militari turci refugiati n Grecia

O durere de cap suplimentara reprezinta pentru guvernul grec eliberarea ultimilor patru ofiteri turci care au dezertat in Grecia dupa lovitura de stat esuata din 2016 din Turcia. Au trecut 18 luni, limita maxima a arestului preventiv, astfel ca au fost eliberati si ultimii ofiteri care mai ramasesera in arestul Sectiei de Politie din Satul Olimpic din Atena, scrie Proto Thema, citata de Rador.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2654 seconds )