Libnet.ro
UNICEF

00:07

Melescanu va depune actiunea in justitie privind excluderea sa din ALDE

România Liberă România Liberă,
Melescanu va depune actiunea in justitie privind excluderea sa din ALDE

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu a declarat ca va depune, in cursul zilei de luni, actiunea . continuă pe România Liberă

Ion Cupa, dupa excluderea din ALDE: Un gest de lasitate politica fara precedent

Deputatul Ion Cupa afirma ca excluderea sa si altor colegi din ALDE reprezinta un gest de lasitate politica fara precedent, decizia urmand sa fie atacata in instanta. Sedinta Biroul.

Stefan Baisanu dupa excluderea din ALDE: Voi face plangere pe numele lui Tariceanu. E o mare dezamagire pentru mine

Biroul Politic Executiv al ALDE a luat act vineri, potrivit Statutului partidului, de pierderea calitatii de membru pentru Teodor Melescanu, Gratiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Stefan Baisanu,.

ALDE anunta excluderea din partid a lui Teodor Melescanu

ALDE anunta excluderea din partid a lui Teodor Melescanu, ales presedinte al Senatului cu sustinerea PSD, si a celor care au acceptat sa fie nominalizati ministri: Gratiela Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Stefan Baisanu.

Tariceanu, prima reactie dupa excluderea membrilor ALDE: S-au vandut pentru o functie! Au tradat partidul

Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca excluderea membrilor ALDE a fost legala, dar si ca decizia a venit ca urmare a unei nevoi de a lua o hotarare. Decizia de excludere a fost luata conform statutulu.

Bogdan Chirieac, dupa ce Gavrilescu, Melescanu, Baisanu si Cupa au fost exclusi din ALDE: Se desfiinteaza grupul de la Camera

Bogdan Chirieac a avut o prima reactie dupa ce Gratiela Gavrilescu, Teodor Melescanu, Alexandru Baisanu si Ion Cupa au fost exclusi din ALDE. Este o noua decizie insuficient analizata, daca ma.

Melescanu, Gavrilescu, Cupa si Baisanu, exclusi oficial din ALDE

Biroul Politic Executiv al ALDE a luat act vineri, potrivit Statutului partidului, de pierderea calitatii de membru pentru Teodor Melescanu, Gratiela Leocadia Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Stefan Baisanu, in.

Melescanu sare la gatul mini-dictatorului, fostul sau sef din ALDE: A ramas o umbra disperata!

Presedintele Senatului Teodor Meleacanu, exclus din ALDE dupa ce a obtinut functia la propunerea si .

Dezastru pentru Tariceanu: Cinci deputati urmeaza sa DEMISIONEZE din ALDE

Deputatul Alexandru Baisanu, recent exclus din ALDE, a declarat, luni, ca alti cinci colegi de partid urmeaza sa demisioneze. Astfel, Tariceanu ar putea ramane fara grup la Camera Deputatilor, asa cum.

Tariceanu isi rade contestatarii din partid. Melescanu si deputatii propusi de PSD ministri au fost exclusi din ALDE

Calin Popescu Tariceanu i-a exclus din partid pe Teodor Melescanu, Gratiela Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Baisteanu, dupa ce acestia nu au respectat ordinele lui Tariceanu si au acceptat functii de la PSD, potrivit unor surse Hotnews.

Gratiela Gavrilescu, dupa ce a fost exclusa din ALDE: Lui Tariceanu si marilor barbati politici le pregatesc o surpriza in instanta

Gratiela Gavrilescu a comunicat, sambata dimineata, ca le pregateste marilor barbati politici o surpriza in instanta, dupa excluderea acesteia din partid de catre Calin Popescu Tariceanu in cadrul unei sedinte informale la Parlament care s-a transformat in Biroul Politic Executiv ALDE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )