Libnet.ro
UNICEF

16:30

Melescanu, la Doha: UE pregateste o conferinta pentru rezolvarea crizei din Golf

Hotnews Hotnews,
 Melescanu, la Doha: UE pregateste o conferinta pentru rezolvarea crizei din Golf

Uniunea Europeana lucreaza la organizarea unei conferinte care ar putea ajuta la rezolvarea crizei din Golf, a declarat premierul roman Teodor Melescanu la Forumul annual din Doha, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

TRAGEDIE URIASA in showbiz! Rugaciuni pentru DANIELA CRUDU! Din pacate, vedeta ....

Daniela Crudu a povestit in urma cu ceva timp ca trece prin clipe grele din cauza problemelor de sanatate. Fosta asistenta tv ar fifost diagnosticata recent cu diabet, motiv pentru care trebuie sa ia un.

Presiunile lui Trump dau rezultate: China va suspenda trei luni suprataxele vamale pentru masinile importate din SUA

China va suspenda de la 1 ianuarie, pentru trei luni, suprataxele vamale pentru masinile si piesele auto importate din Statele Unite, in cadrul armistitiului comercial decis de primele doua superputeri economice ale lumii, a anuntat vineri guvernul chinez, citat de AFP.

Mai multi bani pentru IMM-urile din domeniul IT

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu a aprobat, ieri, modificarea Programului Operational Competitivitate POC). Modificarile vizeaza adaptarea la evolutiile din domeniul IT, acordarea unui sprijin crescut IMM-urilor din acest domeniu, precum si actualizarea strategiei pentru investitiile in domeniul cercetarii.

Subiectele zilei: Theresa May cstiga. Ce urmeaza dupa votul de ncredere?; Scoli transformate n sali de nunti sau camine pentru batrni; Satul din Romnia n care mai traiesc doar doi copii

Suntem pentru vaccinul antigripal, dar nu ne vaccinam. De ce nu iau romanii in serios aceasta afectiune. in Romania, in sezonul rece. Cele patru mari prioritati ale Romaniei la presedintia UE: Reducerea decalajelor dintre state, securitatea, valorile europene comune si jocul global. Nimic despre statul de drept, nimic despre Republica Moldova. Premierul Viorica Dancila a prezentat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )