Libnet.ro
UNICEF

07:16

Melescanu o sustine pe Dancila la alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Melescanu o sustine pe Dancila la alegerile prezidentiale

Teodor Melescanu a declarat, sambata, ca a sustinut-o pe Viorica Dancila, in primul tur al alegerilor prezidentiale, si o va sprijini si in al doilea. in mare masura sunt multumit. Ca urmare a . continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Nu cred ca suntem acum in acea situatie in care dupa alegerile prezidentiale sa se ceara capul cuiva

Liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat joi ca in cazul in care va pierde alegerile prezidentiale, candidatul social-democratilor, Viorica Dancila, ar trebui sa ramana la presedintia PSD pana ce.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Cine il va sustine pe Klaus Iohannis in turul doi. Este oficial!

Alianta USR PLUS a anuntat joi ca il sustine pe Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si isi indeamna sustinatorii sa participe la.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Candidatii la alegerile prezidentiale au cheltuit in total peste 70 de milioane de lei in campanie. Cei care au obtinut peste 3% din voturi isi vor primi banii inapoi de la stat

Valoarea totala a contributiilor depuse de competitorii electorali pentru finantarea campaniei la alegerile prezidentiale din data de 10 noiembrie este de 70. 904,02 lei, anunta Autoritatea Electorala.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

Candidatii la alegerile prezidentiale au cheltuit peste 70 de milioane de lei in campania pentru primul tur. Cine a cheltuit cel mai mult

Candidatii la alegerile prezidentiale au cheltuit peste 70 de milioane de lei in campania pentru primul tura al prezidentialelor, potrivit datelor Autoritatii Electrorale. in cursa pentru Cotroceni, Viorica.

Dan Barna primeste o lovitura. Noi critici dupa rezultatul la alegerile prezidentiale: A fost o greseala de selectie a candidatului

Dan Barna primeste inca o lovitura. Andrei Caramitru a criticat rezultatul de la alegerile prezidentiale. Rezultatul este un esec de proportii. Nu pentru un partid sau un candidat, ci pentru directia de.

Profesorul Daniel David, adevarul despre motivele esecului USR-PLUS la alegerile prezidentiale

Psihologul clujean Daniel David analizeaza esecul candidaturii lui Dan Barna la alegerile prezidentiale. Am scris dupa rezultatul bun al Aliantei USR-PLUS din mai 2019 articolul De ce s-au colorat in.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Anuntul lui Kelemen Hunor in legatura cu turul al doilea

LiderulUDMR,Kelemen Hunor, a declarat ca nici Klaus Iohannis, nici Viorica Dancila, candidatii care au intrat in cursa finala pentru scaunul de la Cotroceni nu au cerut sprijinul formatiunii UDMR, iar.

Ponta spune ca sansele lui Dancila de a castiga alegerile prezidentiale din acest an sunt spre zero

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca, in opinia sa, sansele Vioricai Dancila de a castiga al doilea tur al alegerilor prezidentiale sunt spre zero. Ponta afirma ca nu va vota la alegerile din acest an pentru niciunul dintre candidati.

Victor Ponta spune ca sansele candidatului de stanga de a castiga alegerile prezidentiale din acest an sunt spre zero

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca, in opinia sa, sansele Vioricai Dancila de a castiga al doilea tur al alegerilor prezidentiale sunt spre zero. Ponta afirma ca nu va vota la alegerile din acest an pentru niciunul dintre candidati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )