Libnet.ro
UNICEF

18:45

Membru CSM, solicitare pentru Augustin Lazar, dupa hartuirea lui Valer Dorneanu

Antena3 Antena3,
Membru CSM, solicitare pentru Augustin Lazar, dupa hartuirea lui Valer Dorneanu

Victor Alistar,membru in Consiliul Superior al Magistraturii CSM),ii solicita procurorului general, Augustin Lazar, sa ia masuri urgente in cazul violentelor precum cele la care a fost supus. continuă pe Antena3

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, huiduit la Ministerul Justitiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar,a fost huiduit de un trecator cand a ajuns la sediul Ministerului Justitiei pentru a se intalni cu Tudorel Toader. in timp ce Augustin Lazar facea.

intalnire de gradul zero la Ministerul Justitiei. Tudorel Toader si Augustin Lazar, fata in fata

Intalnire de gradul zero la Ministerul Justitiei. Tudorel Toader si procurorul general, Augustin Lazar, vor fi fata in fata la sedinta Consiliului de Management Strategic. Lazar a fost.

Cutremur in justitie. Augustin Lazar nu a indeplinit conditiile prevazute de lege ca sa candideze la functia de Procuror General

Augustin Lazar nu a indeplinit conditiile prevazute de lege ca sa candideze la functia de Procuror General al Romaniei. Informatia a fost prezentata, in exclusivitate, joi, la Sinteza zilei de reporterul.

Augustin Lazar, despre dosarul privind violentele de la protestul din 10 august: Avem documente care trebuie dclasificate

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, joi, ca sunt inca documente care trebuie declasificate in dosarul referitor la modul in care au intervenit jandarmii in timpul protestului din 10.

Augustin Lazar: Documentele din ancheta privind violentele din 10 august nu au fost inca declasificate

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, joi, ca documentele solicitate in ancheta privind violentele din 10 august din Piata Victoriei nu au fost inca desecretizate si ca procurorii continua sa solicite si alte acte si asteapta declasificarea acestora.

Radu Herjeu, reactie dura dupa hartuirea lui Valer Dorneanu

Radu Herjeu, membru al CNA,a facut un scurt rezumat al provocarilor protestatarilor rezist. El spune ca la randul lor, legionarii ar fi vut mult mai multi fani daca ar fi putut sa-si proiecteze mesajele pe.

Soc! Procuroarea propusa la sefia DNA, citata de Augustin Lazar la testul poligraf

Mihai Gadea a anuntat, joi, la Sinteza zilei, ca procuroarea Adina Florea, propunerea ministrului Tudorel Toader pentru sefia DNA, a fost citata la Parchetul General, pentru saptamana viitoare, in dosarul care.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )