Libnet.ro
UNICEF

12:30

Membru PSD Mures, mesaj exploziv pentru Viorica Dancila: Vrem sa se adevereasca visul lui Traian Basescu si sa conduca aceasta blonda frumoasa

Antena3 Antena3,
Membru PSD Mures, mesaj exploziv pentru Viorica Dancila: Vrem sa se adevereasca visul lui Traian Basescu si sa conduca aceasta blonda frumoasa

O membra PSD din filiala Mures a precizat in contextul vizitei premierului la filiala locala a social-democratilor ca Viorica Dancila este prototipul perfect prezidentiabil promovat recent de fostul presedinte. continuă pe Antena3

Sondaje interne in PSD despre candidatul la presedintie: Viorica Dancila, din partea partidului, Gabriela Firea, independent

Cifrele secrete de la sondajul Partidului Social Democrat. Ce negocierile se arata intre Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu si Gabriela Firea pentru prezidentiale? Sondaj secret la PSD Prim-ministrul a convocat CEX al Partidului Social Democrat pentru ziua de marti pentru a se anunta drept candidat la alegerile prezidentiale. Pe data de 3 august este programat Congresul .

Membru PSD, despre candidatura lui Dancila la presedintie: Daca Romania va fi condusa de o blonda, aceasta blonda frumoasa sa fie a noastra

Un membru al PSD Mures a spus, sambata, inaintea alegerilor din oragnizatia locala, ca, daca tot e sa se adevereasca profetia lui Traian Basescu potrivit careia Romania va fi condusa de o blonda, atunci aceasta sa fie a social-democratilor.

Viorica Dancila, mesaj pentru Mircea Geoana, dupa ce acesta a fost numit in conducerea NATO

Viorica Dancila l-a felicitat, miercuri, pe Mircea Geoana pentru numirea in functia de secretar general adjunct al NATO, precizand ca acesta are o vasta experienta politica si diplomatica si este un.

VIORICA DANCILA: Este important ca PSD si ALDE sa aiba un candidat unic la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca este important ca PSD si ALDE sa aiba un candidat unic pentru alegerile prezidentiale, adaugand ca urmeaza sa aiba o intalnire cu Calin Popescu-Tariceanu pe acest subiect.

Valeriu Steriu (PSD): Sunt convins ca Viorica Dancila ar intra in turul doi la prezidentiale, cu peste 30%. A crescut foarte mult de cand a preluat partidul

Premierul Viorica Dancila este considerat cel mai potrivit candidat al PSD la alegerile prezidentiale, a declarat deputatul Valeriu Steriu pentru RFI. Alesul social-democrat a precizat faptul ca Dancila a crescut foarte mult de cand a preluat partidul.

Viorica Dancila, anunt de ultim moment pentru candidatul PSD la prezidentiale: Vom face o evaluare a fiecarui candidat

Viorica Dancila a facut noi precizari cu privire la candidatul PSD la prezidentiale. Vom avea o discutie in cadrul CEx, vom face o evaluare a fiecarui candidat si ceea ce e foarte important, vom vedea.

Viorica Dancila crede ca Iohannis va accepta propunerile PSD-ALDE: Sa nu pornim de la reaua credinta (VIDEO)

Viorica Dancila se arata optimista cu privire la numirile propuse de PSD si ALDE la MAI, MAE si pentru o functia de vicepremier. Premierul crede ca presedintele Klaus Iohannis va accepta propunerile,.

Agitatie in PSD. Anuntul facut de Viorica Dancila

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat sambata, ca fiecare organizatie din tara va avea de obtinut un scor la alegerile prezidentiale, care urmeaza sa fie fixat, in caz contrar, liderii locali vor.

VIORICA DANCILA: Eu va garantez ca suntem de neclintit

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus, sambata, ca a aflat ca la Sibiu conducerea partidului va fi asteptata de vreo suta de persoane, nu cu intentii bune, sustinand insa nu le este teama. Eu va garantez ca suntem de neclintit, nu ne este teama, nu vom face niciun pas inapoi, pentru ca stim ca un pas inapoi al nostru este un pas inainte al altora. Vom ridica din fata noastra orice obstacol, a sustinut Dancila.

Viorica Dancila, despre europarlamentare: Trebuie analizate greselile. PSD a pierdut alegerile

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, vineri, ca este nevoie de o analiza a greselilor facute care au dus la rezultatul dezamagitor de la europarlamentare, aratand ca nu doreste sanctionarea.

ştiri din Politica

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )