Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mercur in valoare de 10 milioane de lei, introdus ilegal in Republica Moldova de o grupare criminala

Adevărul Adevărul,
Mercur in valoare de 10 milioane de lei, introdus ilegal in Republica Moldova de o grupare criminala

Serviciul de Informatii si Securitate al Republicii Moldova in comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale au documentat activitatea unei grupari criminale specializate in comercializarea ilegala a substantelor chimice, otravitoare mercur), in proportii deosebit de mari, pe care le-au introdus ilegal prin contrabanda pe teritoriul Republicii Moldova. continuă pe Adevărul

IGPR: Amenzi in valoare de peste 3 milioane de lei, aplicate de politisti in ultimele 24 de ore

Ieri, in cadrul actiunilor pentru siguranta publica, politistii au intervenit la peste 2. 700 de evenimente, au constatat peste 700 de infractiuni si au aplicat aproximativ 9. 900 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 3. 000 de lei.

CNAIR este gata sa cheltuiasca aproximativ 200 milioane lei pentru intretinerea drumurilor

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a demarat, astazi, trei licitatii pentru a achizitiona servicii de intretinere a drumurilor si prevenire a efectelor inundatiilor, pe patru ani, pentru drumurile administrate de trei Directii Regionale de Drumuri si Poduri DRDP), valoarea cumulata a contractelor fiind de 197,2 milioane lei, fara TVA, potrivit unor anunturi publicate pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Transilvania Broker de Asigurare, a raportat un profit net preliminar de 3,518 milioane lei

Transilvania Broker de Asigurare, simbol bursier TBK), unul dintre primii 3 brokeri de asigurare din Romania, a raportat un profit net preliminar de 3,518 milioane lei, in crestere cu 15,3% fata de anul 2016.

BRK Financial Group, a raportat o pierdere de 4,77 milioane lei

BRK Financial Group, simbol bursier BRK) a raportat o pierdere de 4,77 milioane lei , in crestere cu 165% fata de anul precedent.

in 2017, Bursa de Valori Bucuresti a raportat un profit net preliminar de 14,6 milioane lei in crestere cu 89%

In 2017, Bursa de Valori Bucuresti, simbol bursier BVB), a raportat un profit net preliminar de 14,6 milioane lei, in crestere cu 89% fata de rezultatul raportat in 2016.

Tarom estimeaza investitii de 440,2 milioane lei pentru acest an

Transportatorul aerian national Tarom estimeaza, pentru acest an, un profit brut de 27. 470 lei, la venituri totale de 1,5 miliarde lei, dupa ce, in ultimii zece ani, compania a raportat pierderi in fiecare an.

Ce s-a ales de afacerea imobiliara a lui George Becali. Fundatia sa vinde blocul de locuinte sociale cu 1,9 milioane lei

Blocul de garsoniere restaurat de fundatia omului de afaceri George Becali a fost propus pentru a fi vandut primariei din Petrosani, cu pretul de circa 1,9 milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )