Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce mesaj are Stere Halep pentru criticii Simonei si ce spune despre situatia medicala a fiicei sale: Va juca sigur

Adevărul Adevărul,
Ce mesaj are Stere Halep pentru criticii Simonei si ce spune despre situatia medicala a fiicei sale: Va juca sigur

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open si va juca luni dimineata impotriva japonezei Naomi Osaka, locul 72 WTA. continuă pe Adevărul

Stere Halep: Eu i-am spus SIMONEI ca 95% dintre romani o IUBESC!

Popularitatea Simonei Halep creste exponential de cand a preluat sefia clasamentului mondial, iar dupa istoricul meci de calificare in optimile de la Australian Open, a atins cote maxime. Tatal.

Subiectele zilei:Cinci raspunsuri pentru criticii lui Iohannis. De ce a numit-o presedintele pe Viorica Dancila;Viata bate filmul: comisionul otravit si politista inconstienta care a lasat un taximetrist fara masina;Poate legea sa franeze stirile false?

Teoria multimilor vide: Ce daca n-au facut nimic? Tinem cu ei, ca sunt ai nostri!. Desi localnicii admit ca politicienii din Teleorman puteau face mai multe pentru judetul lor inainte de a trece la conducerea tarii, ii privesc ca pe niste fii risipitori pentru care se bucura, totusi, ca au reusit in viata. Ce spune Cazanciuc despre raportul care critica legile justitiei din Romania. Fostru ministru al Justitieibanuieste ca raportul ar fi fost intocmit cu date mai vechi si probabil au fost avute in vedere proiecte propuse pentru dezbatere, dar nefinalizate.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )