Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mesaj dur catre BOR, din cauza slujbei de inmormantare pentru Cristina Topescu: Nu are nevoie de corupti in sutane!

Playtech Playtech,
Mesaj dur catre BOR, din cauza slujbei de inmormantare pentru Cristina Topescu: Nu are nevoie de corupti in sutane!

Decesul Cristinei Topescu starneste tot soiul de reactii. Jurnalista a fost gasita fara suflare in seara de duminica, pe 12 ianuarie, de catre politisti, la solicitarea vecinilor. Peste o zi va avea loc si ceremonia de incinerare a acesteia, la care vor participa familia si apropiatii sai. De asemenea, astazi a ajuns in tara si . continuă pe Playtech

Mesaj dur pentru BOR de la o ziarista. Ce le transmite preotilor care nu vor oficia o slujba de inmormantare pentru Cristina Topescu

Dorinta Cristinei Topescu de a fi incinerata a starnit un val de reactii, dupa ce reprezentantii Bisericii au transmis ca vedeta TV nu va avea parte de o slujba de inmormantare. Cel mai dur mesaj transmis Patriarhiei vine de la o jurnalista. Aceasta nu s-a sfiit sa-i catalogheze pe unii preoti drept corupti in sutane.

Un cunoscut MANELIST, trimis in judecata pentru versurile unei melodii cu mesaj dur impotriva femeilor

Un celebru manelist a fost trimis in judecata din cauza unei melodii cu mesaj dur impotriva femeilor. Dani Mocanu, manelist cu milioane de vizualizari pe Youtube, este acuzat de infractiunea de incitare la.

Fiica unui dinamovist, mesaj dur dupa moartea Cristinei Topescu: Cu totii am lasat-o singura. Nu-i iert nici pe cei din familia ei!

Mihaela Nunweiller, fiica fostului mare dinamovist Lica Nunweiller, o apropiata de-a Cristinei Topescu, a postat un mesaj dur pe Facebook dupa aflarea mortii acesteia.

VIDEO Australian Open: Antrenamente suspendate si un abandon in calificari, din cauza calitatii scazute a aerului

Calitatea scazuta a aerului de la Melbourne din cauza incendiilor de vegetatie a adus primele probleme pentru organizatorii de la Australian Open. Calificarile pentru primul Grand Slam al anului, programate la ora locala 11. 00, au fost amanate o ora, iar mai multe antrenamente prevazute marti au fost suspendate. Mai mult, slovena Dalila Jakupovic a abandonat in primul tur din calificari din cauza problemelor de respiratie.

Timis: 250 de muncitori de la o fabrica, evacuati din cauza unui incendiu la un container

Un numar de 250 de angajati ai unei fabrici din comuna Ghiroda, judetul Timis, au fost evacuati, miercuri seara, din cauza unui incendiu izbucnit la un container de tip bucatarie, situat in curte. Nu s-au inregistrat victime, relateza Mediafax.

Al treilea deces din cauza gripei: Un barbat de 76 de ani din Hunedoara

Un barbat de 76 de ani a murit din cauza gripei la spitalul municipal din Hunedoara, a anuntat, miercuri, Directia de Sanatate Publica din Hunedoara. Este al treilea deces cauzat de gripa in acest sezon, dupa o femeie de 47 de ani din Buzau si un barbat de 54 de ani din Dambovita.

S-a inregistrat primul deces din cauza gripei

Un barbat de 76 de ani a decedat din cauza gripei in spitalul municipal din Hunedoara, iar pentru alte trei persoane, diagnosticul de gripa a fost infirmat de analizele de laborator, a anuntat, miercuri, Directia de Sanatate Publica DSP) Hunedoara.

Marius Chirca, dezvaluiri cutremuratoare despre Cristina Topescu. Ce a patit inainte sa moara din cauza Primariei

Un alt apropiat al regretatei Cristina Topescu face dezvaluiri. Marius Chirca a povestit, marti, adevarul despre starea generala, din ultima perioada, a prezentatoarei TV. Barbatul este fondatorul unei asociatii pentru protectia animalelor si se cunostea in acest mod cu vedeta. La randul ei, fiica comentatorului sportiv era o mare iubitoare de animale si avea foarte .

Rusia pierde zeci de milioane de dolari din cauza coruptiei, avertizeaza fostul ministru de finante

Rusia pierde zeci de milioane de dolari din cauza coruptiei, afirma seful Curtii de Conturi din Rusia, Aleksei Kudrin, fost ministru de finante, intr-un interviu publicat marti de agentia de presa RIA Novosti, transmite Agerpres.

Oligarhul Vladimir Plahotniuc are interdictie de a intra in SUA, din cauza actelor de coruptie

Vladimir Plahotniuc, dar si sotia si copiii lui vor avea interdictia de a intra in SUA, din cauza actelor de coruptie. Actele de coruptie ale lui Vladimir Plahotniuc au subminat statul de drept si au compromis sever independenta institutiilor democratice din Moldova, a anuntat secretarul american de stat, Mike Pompeo, pe Twitter. Informatia a fost facuta publica si pe site-ul Departamentului de Stat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2717 seconds )