Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mesaj fals, atribuit lui Raed Arafat. Medicul pare ca cere raportari discretionare cu privire la infectari si decese

Adevărul Adevărul,
Mesaj fals, atribuit lui Raed Arafat. Medicul pare ca cere raportari discretionare cu privire la infectari si decese

Grupul de Comunicare Strategica atrage atentia, luni, asupra unui mesaj fals transmis directiilor de sanatate publica din tara in numele lui Raed Arafat. Mesajul a fost transmis de pe o adresa de mail care seamana cu cea folosita de institutiile din subordinea Guvernului. Documentul ar cere autoritatilor sanitare sa raporteze discretionar numarul infectarilor si deceselor. continuă pe Adevărul

Grupul de Comunicare Strategica avertizeaza: Un mesaj FALS, atribuit lui Raed Arafat, circula in spatiul public. Se lasa impresia ca se solicita DSP-urilor sa raporteze discretionar numarul de decese si infectari cu coronavirus

Grupul de Comunicare Strategica GCS) atrage atentia asupra faptului ca circula un mesaj fals atribuit sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat. Este vorba despre un text, conceput i.

Autoritatile atrag atentia asupra unui mesaj fals catre directiile de sanatate publica atribuit lui Raed Arafat

Grupul de Comunicare Strategica atrage atentia asupra unui mesaj fals atribuit secretarului de stat Raed Arafat si transmis Directiilor de Sanatate Publica din tara.

Mesaj dur de la Raed Arafat: ii astept la spital pe cei din strada

Raed Arafat este sigur ca unii dintre manifestantii din Piata Victoriei, oameni care nu purtau masti.

Mesajul lui Raed Arafat catre cei care nu cred ca exista coronavirus: ii asteptam la spitale

Seful DSU, Raed Arafat, a transmis un mesaj duminica, la Antena 3, celor care nu cred ca exista noul coronavirus si au protestat in Piata Victoriei. ii asteptam la spitale, a spus el.

Raed Arafat: Noi, din pacate, undeva ne inecam la mal Seful DSU nu recomanda noi masuri de relaxare

Secretarul de stat Raed Arafat afirma ca nu avem inca o transmitere exponentiala a noului coronavirus in Romania, chiar daca trendul este de crestere. Arafat sustine ca am iesit chiar destul de bine din prima faza a pandemiei, dar se pare ca undeva ne inecam la mal. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta afirma ca recomanda in continuare o monitorizare constanta a tuturor zonelor.

RAED ARAFAT: Avem nevoie de masuri legislative impotriva pacientilor asimptomatici care nu respecta carantina

Secretarul de stat, Raed Arafat, a declarat luni, la dezbaterile din Comisia Juridica pe Legea carantinei, ca este nevoie de reglementari legislative pentru a putea lua masuri impotriva pacientilor asimptomatici care nu respecta izolarea. Arafat a citat un studiu facut de Universitatea Yale care arata ca peste 50% din infectiile cu coronavirus sunt transmise de asimptomatici, conform Digi24.

Raed Arafat a rabufnit in fata senatorilor PSD:Eu nu pot sa ma duc la medici de infectioase si sa le spun sa interneze. Nu e decizia lui Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat, la dezbaterile privind legea carantinei, ca el nu poate sa le impuna medicilor de infectioase sa interneze sau nu pe cineva, subliniere facuta dupa ce PSD a punctat faptul ca in niciun stat al UE nu are loc internarea cu forta.

RAED ARAFAT: Pe cei care nu cred in coronavirus ii asteptam la spital

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, ieri seara, ca ii asteapta la spital pe cei care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei.

RAED ARAFAT: Bilantul cazurilor de COVID-19 arata ca situatia este intr-o dinamica crescatoare, nu este sub control

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, Raed Arafat, a declarat la TVR, referindu-se la numarul mare de noi cazuri de COVID-19, ca dinamica este crescatoare, nu este sub control.

RAED ARAFAT: Depasim din nou recordul la numarul de cazuri noi

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a afirmat ca, din datele pe care le are, astazi se va depasi din nou recordul la cazuri noi de infectare cu COVID-19, mentionand ca sunt 24 de decese.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )