Libnet.ro
UNICEF

16:45

Mesaj IMPORTANT din partea SUA pentru ROMANI! (FOTO)

B1 B1,
Mesaj IMPORTANT din partea SUA pentru ROMANI! (FOTO)

Departamentul de Stat al SUA transmite Romaniei un nou mesaj. De aceasta data este vorba despre un mesaj de condoleante adresat poporului roman pentru moartea ultimului Rege al. continuă pe B1

Ambasadorul SUA a avertizat ca slabirea legislatiei anti-coruptie poate expune Romania la amenintari venite din partea Rusiei

Ambasadorul american Hans Klemm a declarat ca slabirea in Parlament a legislatiei anti-coruptie expune Romania la amenintari din partea Rusiei. Coruptia este o scena pe care actorii ostili o .

Slabirea legislatiei anticoruptie poate expune Romania la amenintari venite din partea Rusiei

Slabirea legislatiei care permite un sistem judiciar independent si o lupta puternica impotriva coruptiei submineaza si rezistenta nationala si poate expune Romania la amenintari venite de peste hotare, inclusiv la cele din partea Rusiei, a afirmat ambasadorul SUA, Hans Klemm.

Previziuni sumbre din partea economistilor. Mircea Cosea: Cresterile salariale nu vor avea loc

Cresterile salariale promise pentru anul 2018 nu vor avea loc, atrage atentia economistul Mircea Cosea. Programul de guvernare nu poate fi pus in aplicare si de aceea proiectul de buget trebuie sa.

Vesti bune pentru romani. Pensiile cresc de anul viitor cu 10%

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a anuntat ca punctul de pensie va creste incepand cu anul viitor cu 10%. Fondul pentru plata pensiilor din sistemul public este de 60. 042 lei, adica.

Vesti proaste pentru romani. Ce se va intampla cu timbrul verde

Vesti proaste pentru soferi. Noul timbru de mediu ar putea intra in vigoare in martie anul viitor, spune ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. Acesta sustine ca deocamdata nu stie sub ce forma va.

CUTREMURATOR! Scrisoarea CRIMINALEI de la METROU pentru AUTORITATI (FOTO)

Ucigasa de la metrou, venita in Bucuresti din Craiova, in 2015, a depus o cerere la Complexul Integrat de ServiciiSocialepentru Adulti -Sf. Ioan, din Sectorul 3, in da.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )