Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesaj important transmis de Klaus Iohannis despre justitia romana

Antena3 Antena3,
Mesaj important transmis de Klaus Iohannis despre justitia romana

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca sunt tot mai frecvente atacurile la adresa justitiei din partea unor politicieni lipsiti de integritate. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale,. continuă pe Antena3

Tudorel Toader il ataca din nou dur pe Klaus Iohannis

Tudorel Toader il ataca din nou dur pe Klaus Iohannis. MInistrul Justitiei a scris duminica dimineata un mesaj pe pagina sa de Facebook: Simple precizari referitoare la OUG pentru modificarea Legilor.

Romania nu poate sa faca pasi inapoi in lupta anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis a mentionat, inaintea reuniunii Consiliului Uniunii Europene, ca va studia cu atentie propunerea de numire a Adinei Florea la sefia Directiei Nationale Anticoruptie.

Klaus Iohannis a ratat intalnirea de la reuniunea Consiliului European privind Brexitul. Anterior, sotii Iohannis au vizitat un parc arheologic (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a imbinat utilul cu placutul in timpul vizitei sale in Italia, incercand sa combine intalnirile oficiale cu vizitele turistice. Doar ca seful statului a absentat la sedint.

Klaus Iohannis: Independenta justitiei este pusa la grea incercare. Sunt tot mai frecvente atacurile la adresa justitiei din partea unor politicieni lipsiti de integritate

Klaus Iohannis a condamnat luni seara atacurile date la adresa justitiei de catre coalitia aflata la putere, aratand ca indepedenta justitiei estei pusa in pericol in Romania de catre politicieni.

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe Ilie Balaci

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de decorare post-mortem a fotbalistului Ilie Balaci. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a conferit post-mortem Ordinul.

Ilie Balaci, decorat post-mortem de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, 22 octombrie a. c. , decretul de decorarepost-mortema fotbalistului Ilie Balaci. Astfel, in semn de deosebita apreciere si admiratie pentru remarcabila sa.

Klaus Iohannis cheama miercuri partidele parlamentare la consultari

Presedintele Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultari, miercuri, de la ora 15,00, pe tema legislatiei din domeniul justitiei, a informat Administratia Prezidentiala. Vom reveni cu.

Klaus Iohannis cheama partidele la Cotroceni pentru consultari pe tema justitiei

Presedintele Klaus Iohannis cheama partidele la consultari. Seful statului a trimis o scrisorea liderilor partidelor parlamentare prin care ii convoaca pe acestia la consultari, miercuri, la Palatul Cotroceni, po.

SURSE: Klaus Iohannis cheama partidele parlamentare la consultari, dupa criticile Comisiei de la Venetia pe tema justitiei

Presedintele Klaus Iohannis ar intentiona sa convoace consultari cu liderii partidelor parlamentare in contextul criticilor venite de la expertii Comisiei de la Venetia cu privire la Codurile penale si.

Klaus Iohannis cheama partidele la consultari - surse

Presedintele Klaus Iohannis intentioneaza sa convoace partidele parlamentare la consultari. Potrivit surselor politice, convocarea, care ar urma sa se intample saptamana viitoare, vine in urma adoptarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )