Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mesaj pentru Iohannis din partea PMP

România Liberă România Liberă,
Mesaj pentru Iohannis din partea PMP

Purtatorul de cuvant al PMP, Mihail Neamtu, a declarat, miercuri, ca membrii Partidului Miscarea Pop. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa

Viorica Dancila a postat un mesaj, pe internet, pentru adversarul sau la prezidentiale, Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa. Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a anuntat public motivul pentru care nu participa la o confruntare directa Primul tur de scrutin .

MINISTRUL ECONOMIEI DESPRE RADET: S-a gasit o solutie, numai ca trebuie responsabilitate din partea PMB

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri ca s-a gasit o solutie pentru ca bucurestenii sa nu aiba probleme cu caldura si apa calda, numai ca trebuie responsabilitate din partea Primariei Municipiului Bucuresti in a asigura comenzile necesare catre ELCEN cu privire la furnizarea agentului termic.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Decizie-bomba pentru Justitia din Romania. Comisia Europeana cere judecatorilor Curtii Supreme sa respecte cu strictete deciziile CCR, in cazul Elenei Udrea

Decize-bomba pentru justitia din Romania. Curtea de Justitie a Uniunii Europene cere judecatorilor de la Curtea Suprema sa respecte cu strictete deciziile CCR. Este un raspuns dat solicitarii facute in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cristian Tudor Popescu, mesaj dur pentru Iohannis: Presedintele sa nu se condisere nemuritor

Cristian Tudor Popescu a transmis un mesaj dur lui Klaus Iohannis, in ziua alegerilor prezidentiale. Jurnalistul sustine ca presedintele Romaniei sa nu se considere nemuritor.

Ciolos si Barna, mesaj pentru electoratul USR: Alianta USR PLUS il sustine pe Iohannis in turul al doilea

Alianta USR PLUS il va sustine pe Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, au anuntat, luni, copresedintii Dacian Ciolos si Dan Barna. Cred ca nu este nicio surpriza ca sustinerea.

Dancila continua razboiul cu Iohannis. Replica acida din partea sefei PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat marti ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa justif.

Tudor Chirila, MESAJ pentru romani, in ziua alegerilor! Votul romanilor va fi anti-PSD

Tudor Chirila, solistul trupei Vama, a transmis un mesaj pe internet, in ziua primului tur de alegeri pentru desemnarea presedintelui Romaniei.

Un mesaj pentru prietenii din USR

Dragi prieteni. Am fost colegi in USR timp de 3 ani* nu o sa mentionez public motivele pentru care ne-am despartit), am muncit impreuna foarte mult, am visat impreuna, ne-am investit timpul liber intr-un proiect care initial parea, pentru multi, utopic.

Viorica Dancila, replica pentru Iohannis, dupa ce a refuzat dezbaterea: Cred ca ii e teama de o confruntare directa cu mine, in fata tuturor romanilor

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce actualul presedintele al Romaniei a refuzat dezbaterea propusa de PSD. Eu cred ca domnului Iohannis ii este teama de o confruntare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )