Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mesaj pentru politistii din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Mesaj pentru politistii din Republica Moldova

Ori de cate ori oamenii ies in strada, voluntar, din proprie initiativa, sa protesteze impotriva regimului care, cu cinism, demonstreaza ca are alte interese decat cele ale cetatenilor, in strada sunt scosi, OBLIGATORIU, alti oameni. imbracati in uniforme, cateodata mascati, ascunsi in spatele unor cagule care, utopic, ar trebui sa le protejeze identitatea. continuă pe Adevărul

Primul interviu acordat de tanara din Republica Moldova arestata pentru spionaj in favoarea Romaniei; ea respinge acuzatiile aduse de Moscova

Karina Turcan, tanara din Republica Moldova acuzata de spionaj in favoarea Romaniei, a acordat primul interviu dupa arestarea sa, la Moscova, si spune ca nu a avut acces la secrete ale statului rus si ca spera sa aiba parte de un proces deschis, scrie deschide. md.

Douazeci de studenti din Romania si Republica Moldova, la Universitatea de Vara din Ramnicu Sarat

Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER) in parteneriat cu Fundatia Konrad Adenauer KAS) organizeaza o noua editie a Universitatii de Vara Ramnicu Sarat Trecutul conteaza, care va avea loc luni, 20 august, de la ora 10:00, la Muzeul Municipal din Ramnicu Sarat.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romani, dupa tragedia din Italia

Klaus Iohannis s-a aratat profund indurerat de tragedia din Italia, in care si-ai pierdut viata si doi romani. Presedintele a transmis ca este alaturi de familiile celor decedati si le ureaza.

ALERTA: O masina a POLITIEI, implicata intr-un accident rutier in Bucuresti! Ce s-a intamplat cu politistii din autovehicul (FOTO)

O masina de Politie a fost implicata, marti, intr-un accident rutier in Capitala. in urma evenimentului, unul dintre politistii aflati in masina a fost ranit usor si transportat la spital pentru.

Vesti bune pentru elevii din Bucuresti. Cati bani vrea sa ofere Primaria Generala pentru fiecare copil

Primaria Capitalei isi propune sa ofere 450 de lei copiilor din invatamantul primar si gimnazial pentru procurarea rechizitelor scolare. Ajutorul se ofera odata pe an elevilor cu venit pe membru de familie.

Parchetul General: Sase persoane si doua firme, trimise in judecata pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in dosarul Colectiv II

Parchetul General a anuntat marti ca patronii clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu au fost trimisi in judecata intr-un dosar disjuns din cazul Colectiv. De asemenea, au fost t.

Parchetul Militar o contrazice pe Carmen Dan. Nu a fost niciun procuror care sa faca parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei

Prim-procurorul Parchetului Militar, Ionel Corbu, o contrazice pe Carmen Dan, sustinand ca niciun procuror militar nu a facut parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei. Ministrul de Interne sustinuse anterior ca actiunea Jandarmilor in timpul protestului de vineri a fost supravegeata de un procuror militar.

Parchetul Militar o contrazice pe Carmen Dan. Nu a fost niciun procuror care sa faca parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei / PLUS Jandarmeria nu a transmis nca documentele solicitate

Prim-procurorul Parchetului Militar, Ionel Corbu, o contrazice pe Carmen Dan, sustinand ca niciun procuror militar nu a facut parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei. Ministrul de Interne sustinuse anterior ca actiunea Jandarmilor in timpul protestului de vineri a fost supravegheata de un procuror militar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )