Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ce mesaje emotionante a primit Cristi Borcea, din partea femeilor din viata lui. Mihaela i-a luat fata Valentinei

Playtech Playtech,
Ce mesaje emotionante a primit Cristi Borcea, din partea femeilor din viata lui. Mihaela i-a luat fata Valentinei

Cristi Borcea implineste, in aceasta vineri, varsta de 50 de ani. Cu acest prilej, atat actuala sa partenera de viata, cat si fost sotie, au decis sa ii arate pretuirea. Fostul actionar al Dinamo isi sarbatoreste aniversarea, fiind nascut pe 17 ianuarie 1970, in judetul Gorj. Atat Valentina Pelinel, cu care acesta are trei copii, . continuă pe Playtech

Probleme pentru Alina Vidican la Miami. Fosta sotie a lui Cristi Borcea a avut toate motivele sa tremure de frica

Alina Vidican a avut parte de probleme, la Miami. Fosta sotie a lui Cristi Borcea a intampinat o situatie nu tocmai placuta, pe parcursul ultimelor luni. Lucrurile par sa se fi indreptat in prezent, in acest sens, dar blondina a primit o astfel de lectie, chiar la inceput de an. Probleme pentru Alina Vidican la .

Valentina Pelinel a facut ANUNTUL! SFARSITUL era inevitabil! ADIO, Cristi BORCEA (GALERIE FOTO)

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit anul trecut. REPEDE CLICK AICI: BIANCA DRAGUSANU, GOALA COMPLET DUPA O PARTIDA DE AMOR, CU ZONELE INTIME LA VEDERE! GALERIE FOTO NECENZURATA) Valentina a.

Doamne, ce RUSINE! Ce s-a intamplat cu prohapul lui Cristi Borcea! Celebrul afacerist, prins in fapt! Imagini DEMENTIALE (GALERIE FOTO)

Cristi Borcea a fost eliberat conditionat din inchisoare si primul lucru pe care l-a facut a fost, evident, sa se bucure de timpul petrecut cu familia lui. VEZI AICI GALERIA FOTO Valentina, sotia lui,.

Igor Dodon a comentat in presa rusa interdictia primita de Plahotniuc din partea SUA: Un semnal pozitiv si asteptat din partea partenerilor nostri occidentali

Interdicitia de a intra in SUA primita de Vladimir Plahotniuc si familia sa reprezinta un semnal pozitiv si asteptat din partea partenerilor occidentali, a spus Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )