Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajele politicienilor romani de Pastele Catolic. Ce au transmis Iohannis si Dancila. Tariceanu, mesaj video

Adevărul Adevărul,
Mesajele politicienilor romani de Pastele Catolic. Ce au transmis Iohannis si Dancila. Tariceanu, mesaj video

Cu prilejul Pastelui Catolic, mai multi politicieni romani au transmis duminica mesaje catre credinciosi, urandu-le, printre altele, pace, sanatate si armonie. continuă pe Adevărul

Mesajele politicienilor romani de Pastele Catolic. Ce au transmis Iohannis,Dancila si Dragnea. Tariceanu, mesaj video

Cu prilejul Pastelui Catolic, mai multi politicieni romani au transmis duminica mesaje catre credinciosi, urandu-le, printre altele, pace, sanatate si armonie.

Explozii la hoteluri de lux si biserici din Sri Lanka, de Pastele catolic:52 de morti si peste 280 de raniti

Cel putin 52 de persoane au murit si peste 280 au fost ranite in sase explozii produse duminica la hoteluri si biserici din Sri Lanka, unde oamenii se adunasera pentru a sarbatori Pastele catolic, informeaza BBC.

Explozii la hoteluri de lux si biserici din Sri Lanka, de Pastele catolic:138 de morti si peste 280 de raniti

Cel putin 138 de persoane au murit si peste 280 au fost ranite in sase explozii produse duminica la hoteluri si biserici din Sri Lanka, unde oamenii se adunasera pentru a sarbatori Pastele catolic, informeaza BBC.

Explozii la hoteluri de lux si biserici din Sri Lanka, de Pastele catolic:138 de morti si peste 560 de raniti

Cel putin 138 de persoane au murit si peste 560 au fost ranite in sase explozii produse duminica la hoteluri si biserici din Sri Lanka, unde oamenii se adunasera pentru a sarbatori Pastele catolic, informeaza BBC.

UPDATE Explozii la hoteluri de lux si biserici din Sri Lanka, de Pastele catolic:185 de morti si peste 560 de raniti

Cel putin 185 de persoane au murit si peste 560 au fost ranite in opt explozii produse duminica la hoteluri si biserici din Sri Lanka, unde oamenii se adunasera pentru a sarbatori Pastele catolic, informeaza BBC. Prima deflagratie a avut loc la o biserica din capitala Colombo, oficialii vorbind despre un atac coordonat.

Peste 10.000 de politisti, trimisi in strada pentru sarbatoarea Floriilor si Pastele Catolic

Peste 10. 000 de politisti vor fi prezenti, zilnic, in strada si vor actiona cu aproape 3. 500 de autospeciale, in perioada 20 - 22 aprilie, astfel incat oamenii care participa la manifestarile prilejuite de sarbatoarea Floriilor si de Pastele Catolic sa se afle in siguranta.

VIDEO Iohannis, mesaj de Pastele catolic in romana, germana si maghiara

Presedintele Kaus Iohannis si sotia sa, Carmen, participa, duminica, la slujba de Paste de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. La intrarea in lacasul de cult, Iohannis a transmis un mesaj, in romana, germana si maghiara, pentru cei care sarbatoresc Pastele, dar si urari de Florii.

DE FLORII SI PASTELE CATOLIC: Politisti si jandarmii vor actiona in acest week-end

Peste 18. 000 de politisti si jandarmi vor actiona in acest week-end, cand ortodocsii sarbatoresc Floriile, iar catolicii Pastele. in aceasta perioada urmeaza sa aiba loc 47 de manifestari de amploare, in 22 de judete si in Capitala, la acestea fiind asteptate peste 74. 000 de persoane.

Serie de atentate cu bomba de Pastele Catolic. Cel putin 207 de persoane au murit si alte sute sunt ranite. Printre morti se afla zeci de straini

Update:Bilantul atentatelor care au lovit duminica hoteluri de lux si biserici catolice care celebrau Pastele s-a ridicat la 207 morti si peste 450 de raniti, a anuntat politia, potrivit.

Serie de atentate cu bomba de Pastele Catolic. Exploziile s-au petrecut chiar in timpul slujbei. Peste 50 de persoane au murit si alte sute sunt ranite

Atentat groaznic in Sri Lanka. Oficialii din Politie declara ca au fost explozii puternice la trei biserici si trei hoteluri din tara in Duminica Pastelui Catolic. Un sir de explozii au lovit duminica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )