Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul amuzant transmis de Ambasada Suediei pentru Romania, de Ziua Marii Uniri. A devenit imediat viral

Playtech Playtech,
Mesajul amuzant transmis de Ambasada Suediei pentru Romania, de Ziua Marii Uniri. A devenit imediat viral

Ambasada Suediei pentru Romania a dorit sa le transmita tuturor romanilor un mesaj de La multi ani, de ziua lor, insa intr-un mod ceva mai atipic. Postarea care a venit in urma cu putin timp, cu prilejul Zilei Nationale si a Marii Uniri Mesajul amuzant transmis de Ambasada Suediei pentru Romania, de Ziua Marii Uniri . continuă pe Playtech

Mesajul postat de Liviu Dragnea pentru Romania in Ziua Marii Uniri: De dragul tau am sacrificat tot

Liviu Dragnea a postat pe Facebook un mesaj de Ziua Nationala a Romaniei. Fostul lider al PSD se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispaseste o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, dupa ce a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Liviu Dragnea a postat un mesaj .

1 decembrie. Mesajul emotionant transmis de soldatii romani din Afganistan, de Ziua Marii Uniri

Militarii romani aflati in teatrele de razboi au transmis mesaje cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Unii dintre ei si-au sarbatorit si zilele de nastere, iar altii zilele unor rude aflate in tara. Mesajul emotionant transmis de soldatii romani din Afganistan La multi ani, Romania! Sunt mandru ca sunt roman, este mesajul pe care militarii .

Ambasada Suediei, mesaj amuzant de Ziua Nationala: La multi ani, Romania! Ti-am luat un tort... (FOTO)

Ambasada Suediei la Bucuresti a postat pe Facebook un mesaj glumet, in stilul caracteristic, pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei. Ambasada a transmis ca sarbatoreste si ea si a atasat o imagine nu.

ZIUA ROMANIEI. Gluma facuta de Ambasada Suediei de Ziua Nationala a Romaniei - FOTO

Ambasada Suediei a postat, duminica, pe Facebook, un mesaj amuzant adresat Romaniei de Ziua Nationala. La Multi Ani, Romania! Ti-am luat un tort de la Ikea, e mesajul care face trimitere la faptul ca.

FOTO Gluma facuta de Ambasada Suediei de Ziua Nationala a Romaniei

Ambasada Suediei, cunoscuta in spatiul public pentru activitatea intensa de pe Facebook, a postat pe reteaua de socializare un mesaj in care spune ca sarbatoreste Zia Nationala a Romaniei, adaugand si o imagine cu o gluma.

HOROSCOP. Astrologul Camelia Patrascanu: Trend astral minunat pentru Romania de Ziua Nationala

Astrologul Camelia Patrascanu a explicat, duminica, la Antena 3 ca, din punct de vedere astral, ziua de 1 Decembrie este una foarte importanta. Este o zi potrivita pentru sarbatoare pentru tara noastra,.

Cei mai votati oameni din Republica Moldova, ambii cu orientari pro-ruse, au felicitat Romania de Ziua Nationala. Dupa Igor Dodon, si Ion Ceban a avut un mesaj pentru dreapta Prutului

Ion Ceban, primarul socialist al Chisinaului si al doilea politician din Republica Moldova ca numar de voturi obtinute, a transmis Romaniei un mesaj de Ziua Nationala si a felicitat pe toti cei care se simt.

Prima reactie a lui Mirel Radoi, dupa ce aflat grupa posibila pentru Romania la EURO 2020: Degeaba vorbim despre turneul final... Selectionerul, despre prezenta lui Contra la tragere

Mirel Radoi a subliniat, sambata seara, dupa tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020, ca degeaba vorbim despre turneul final, pentru ca, inainte de toate, trebuie sa trecem de playoff-ul pentru.

Adevaruri ascunse. Previziuni pentru Romania in anul 2020

Mihai Voropchievici a vorbit la Adevaruri Ascunse despre lucruri bune si ce incercari vor fiin Romania in anul 2020. Romania in 2020 se afla la incheierea unui ciclu material de noua ani. Asa.

Traian Basescu, previziuni sumbre pentru Romania: Se va prabusi fara investitii

Romania se va prabusi daca in paralel cu imprumuturile pentru plata pensiilor nu se vor face investitii, iar PMP sustine Guvernul Orban dar ii cere sa utilizeze banii europeni ca o compensatie a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )