Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mesajul din scrisoarea otravita trimisa lui Donald Trump: Distrugi Statele Unite si le conduci la dezastru

Adevărul Adevărul,
Mesajul din scrisoarea otravita trimisa lui Donald Trump: Distrugi Statele Unite si le conduci la dezastru

Femeia acuzata ca i-a trimis o scrisoare otravita presedintelui american a fost inculpata oficial de o instanta din New York. continuă pe Adevărul

Justitia din SUA a inculpat-o pe canadiana care intentiona sa il otraveasca pe Donald Trump

Pascale Ferrier, femeia de 53 de ani din Quebec acuzata ca i-a trimis o scrisoare otravita presedintelui american Donald Trump, a fost inculpata oficial sub acuzatia de amenintari la adresa presedintelui Statelor Unite de o instanta din statul New York.

Scrisoare otravita trimisa lui Trump, un suspect arestat

Un suspect a fost arestat dupa trimiterea unui plic care continea o otrava, ricina, presedintelui american Donald Trump, au anuntat duminica autoritatile.

Joe Biden l-a intrecut pe Donald Trump in privinta investitiei in campania electorala

Suma investita in campania lui Joe Biden a depasit in august valoarea campaniei lui Donald Trump. Biden a primit de la Bloomberg 100 de milioane de dolari pentru campanie. Campania lui Trump a cheltuit din 2019 circa 800 de milioane de dolari. Banii investiti in campania electorala a lui Joe Biden, 466 de milioane de dolari, au depasit la finalul lunii august valoarea campaniei electorale a lui Donald Trump, de 325 milioane de dolari, conform Wall Street Journal.

Tentativa de asasinare la adresa lui Donald Trump! Cum a incercat o femeie sa il omoare pe presedinte

Presa americana a publicat in acest weekend materiale ample despre o tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Presa americana vorbeste despre interceptarea unui pachet continand otrava inainte de a ajunge la Casa Alba. Tentativa de asasinare la adresa lui Donald Trump Pachetul cu pricina era o scrisoare cu ricina care a fost adresat presedintelui .

Donald Trump i-a sunat pe cei care l-au propus la Premiul Nobel pentru Pace. Ce le-a transmis presedintele american

Nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace 2021, Donald Trump i-a sunat pe cei doi deputati scandinavi care au venit cu initiativa. Oficialii Jacobsson si Tybring-Gjedde au facut dezvaluirea. Donald Trump i-a.

Donald Trump anunta ca va nominaliza un judecator pentru Curtea Suprema pana la sfarsitul saptamanii

Presedintele Donald Trump a declarat luni ca isi va dezvalui optiunea pentru inlocuirea judecatorului Curtii Supreme, Ruth Bader Ginsburg, pana la sfarsitul saptamanii. Donald Trump, anunt.

Presedintele SUA cere ONU sa traga China la raspundere pentru criza COVID-19. Donald Trump: Vom distribui un vaccin, vom invinge virusul, vom pune capat pandemiei si vom intra intr-o noua era

Donald Trump, presedintele SUA, a cerut Organizatiei Natiunilor Unite sa traga la raspundere China, natiunea care a dezlantuit aceasta plaga asupra lumii. La Adunarea Generala virtuala a ONU, care a i.

S-a aflat cine este judecatorul favorit pe care Donald Trump il vrea la Curtea Suprema dupa disparitia lui Ruth Bader Ginsburg

Presedintele Donald Trump s-a intalnit cu judecatorul conservator Amy Coney Barrett la Casa Alba, in contextul in care acesta a aparut ca favorit pentru inlocuirea regretateii Ruth Bader Ginsburg la Curtea.

Alegerea lui Donald Trump pentru postul de judecator la Curtea Suprema. Ce spune despre avorturi

Presedintele american Donald Trump va desemna la Curtea Suprema de Justitie o femeie aflata in gratiile liderului majoritatii republicane din Senat, relateaza presa internationala.

Cine este in spatele tentativei de omor a presedintelui Donald Trump. Suspectul a fost arestat

Autoritatile au declarat ca un suspect a fost arestat dupa trimiterea unui plic care continea otrava presedintelui Donald Trump.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )