Libnet.ro
UNICEF

15:45

Mesajul lui Iohannis din cartea de condoleante a Regelui Mihai

B1 B1,
Mesajul lui Iohannis din cartea de condoleante a Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis a scris in cartea de condoleante de la Castelul Peles ca, prin tot ceea ce a facut, regele Mihai I si-a pus intreaga viata in slujba natiunii romane si va. continuă pe B1

Mesajul presedintelui Iohannis din cartea de condoleante de la Peles

Klaus Iohannis a sosit, miercuri, la Castelul Peles pentru a-i aduce ultimul omagiu regelui Mihai. Presedintele Romaniei a depus o coroana de flori si a aprins o lumanare la intrarea in Castelul.

Reportaj. Ce nu s-a vazut la ceremonia din Parlament dedicata Regelui Mihai

Ceremonia solemna a Parlamentului dedicata Regelui Mihai nu a fost atat de solemna pe cat a fost anuntata, fiind chiar o sursa de umor involuntar si de plictiseala pentru numerosi parlamentari.

Ceasul de mana legendar al Regelui Mihai. S-a presupus, decenii la rand, ca suveranul roman ar detine Sfantul Graal al aparatelor de masurat timpul

O fotografie din tinerete a Regelui Mihai I, in care suveranul roman apare purtand la mana un ceas Patek Phillipe, i-a facut pe expertii mondiali sa creada ca ar putea fi vorba despre cel mai ravnit aparat de masurat timpul produs vreodata.

Principesa Margareta va participa, luni, la sedinta solemna din Parlament in memoria Regelui Mihai

Custodele Coroanei romane, Principesa Margareta, va fi prezenta luni la sedinta solemna din Parlament, organizata in semn de omagiu fata de personalitatea Regelui Mihai, a transmis Biroul de presa al.

Cine a fost prima persoana care a intrat in Sala Tronului, pentru a-i aduce un omagiu Regelui Mihai

Filosoful Mihai Sora a fost primul care a intrat in Sala Tronului, miercuri, imediat dupa ora 21;00, pentru a-i aduce un omagiu Regelui Mihai. Mihai Sora a si scris in cartea de condoleante, mesajul s.

Iohannis prezinta, miercuri, la Peles, condoleante pentru decesul Regelui Mihai I

Presedintele Klaus Iohannis merge, miercuri, la Castelul Peles, unde va fi asezat corpul neinsufletit al Regelui Mihai, pentru a prezenta condoleante pentru decesul Majestatii Sale, transmite Administratia Prezidentiala.

Mesajul Statelor Unite catre romani, dupa moartea Regelui Mihai

Purtatorul de cuvant al Departamentul de Stat American a scris un mesaj pe Twitter adresat poporului roman dupa moartea Regelui Mihai. Sincerele noastre condoleante poporului roman,.

Sedinta solemna a Parlamentului. Klaus Iohannis, atac voalat la Iliescu, in mesajul adresat ca omagiu memoriei Regelui Mihai (FOTO, VIDEO)

Luni, incepand cu ora 15, a avut loc o sedinta solemna a camerelor comune ale Parlamentului dedicata omagierii personalitatii Regelui Mihai. La sedinta a participat presedintele Klaus Iohannis,.

Sedinta solemna in Parlament pentru comemorarea Regelui Mihai. Mesajul Custodelui coroanei, Principesa Margareta: Bunatatea tatalui meu a invins raul - LIVE TEXT

Sedinta solemna a Parlamentului pentru comemorarea Regelui Mihai a inceput. Presedintele Klaus Iohannis, principesa Margareta, Custodele coroanei regale, si Patriarhul Daniel participa la sedinta. Pe.

Sedinta solemna a Parlamentului in memoria Regelui Mihai. Iata mesajul transmis de Custodele Coroanei, Principesa Margareta - VIDEO

Custodele Coroanei regale, Principesa Margareta, a tinut un discurs in memoria regelui Mihai. Am pierdut ca intreaga natiune un parinte de aceea suntem uniti in doliu, a spus ea,.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )