Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mesajul manifestantilor din Cluj: Cu cat vom fi mai multi prezenti in toate orasele, cu atat in 20 ianuarie vocea noastra e mai puternica si legitima!

Adevărul Adevărul,
Mesajul manifestantilor din Cluj: Cu cat vom fi mai multi prezenti in toate orasele, cu atat in 20 ianuarie vocea noastra e mai puternica si legitima!

Clujenii ies, din nou, diseara, in strada ca sa protesteze legat de modificarile aduse legilor justitiei. Protestul de acasa e la fel de valoros ca si cel de la Parlament!, scriu acestia pe pagina de Facebook a evenimentului. continuă pe Adevărul

Mesajul protestatarilor din Cluj pentru bucuresteni: Daca noi putem sa venim pe jos, voi nu aveti niciun motiv sa nu veniti sambata seara

Protestatarii care au pornit pe jos din Cluj, pentru a participa la manifestatia ce va avea loc sambata seara in Capitala, au un mesaj clar pentru bucuresteni: daca noi putem sa venim pe jos,.

DGPMB: Patru persoane audiate in cazul scandalului dintre mai multi soferi si un taximetrist

Politistii Capitalei au identificat patru persoane, care au fost conduse la audieri la sediul Sectiei 14 Politie, in urma cercetarilor din dosarul ce priveste scandalul dintre mai multi soferi si un taximetrist, informeaza un comunicat de presa al DGPMB, informeazaAgerpres.

VIOLENTE la protest! Un JANDARM imparte PUMNI manifestantilor din Bucuresti (VIDEO)

Un jandarm a fost filmat in timp ce efectiv lovea cu pumnii, la intamplare, protestatarii din Piata Universitatii. Momentul a fost surprins candmanifestantii incercausa.

Protestatarii au ajuns la Palatul Parlamentului. Mai multi manifestanti s-au prins intr-o hora. Mii de oameni si in alte mari orase din tara

Mobilizare generala pe retelele de socializare pentru mitingul din Bucuresti, de sambata seara. Si-au anuntat participarea protestatari din toata tara. Clujenii care au pornit pe jos in acel Mar?.

Mai multi angajati din sistemul national de EDUCATIE, concediati pentru ABUZURI SEXUALE

Peste 20 de angati din sistemul de invatamant al Frantei au fost conciedati pentru ca erau condamnati pentru agresiuni sexuale asupra minorilor, violente comise asupra minorilor si detinerea.

Incendiu la un bloc din Capitala. Mai multi oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale

Un incendiu a izbucnit, joi noaptea, la un apartament, situat intr-un imobil din Sectorul 5 al Capitalei. Potrivit ISU Bucuresti - Ilfov, fumul gros a ajuns pe scara blocului, dar si la etajele.

Rafael Nadal este de parere ca jucatorii cu clasament inferior si cei tineri sa primeasca mai multi bani, pentru a putea trai din acest sport

Rafael Nadal, numarul unu mondial, a declarat la Melbourne, gazda turneului Australian Open, ca este de acord ca tinerii jucatori si cei cu clasament inferior sa primeasca premii mai mari pentru a putea trai din acest sport, relateaza Reuters.

O chestiune de ore pana la transferul lui Stanciu. Va obtine mai multi bani

Internationalul Nicolae Stanciu este foarte aproape de a semna cu Sparta Praga din Cehia, club care a plusat pe langa Anderlecht pentru transferul mijlocasului roman.

Accident grav in Bistrita-Nasaud! Mai multi copii, loviti in drum spre scoala de o masina

Patru copii din localitatea bistriteana Nepos, care se indreptau spre scoala marti dimineata, au fost implicati intr-un accident rutier, dupa ce o masina a derapat pe carosabilul umed. Potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )