Libnet.ro
UNICEF

11:31

Mesajul medicului Virgil Musta pentru cei care nu cred in coronavirus: Terapia Intensiva este plina, e grav!

Antena3 Antena3,
Mesajul medicului Virgil Musta pentru cei care nu cred in coronavirus: Terapia Intensiva este plina, e grav!

Profesorul Virgil Musta de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a tras un semnal de alarma pentru cei care nu cred in coronavirus. Medicul a spus ca suntem in ultimul moment in care mai putem face ceva. continuă pe Antena3

Digi24: Dr. Virgil Musta: Sunt pacienti care vin sa ne anunte ca au COVID-19 si nu se interneaza. Nici nu stiu de ce mai vin sa ne anunte

In doua-trei zile, Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara va ramane fara locuri si va trebui inchis din nou pentru cei care sufera de alte boli. Spitalul s-a redeschis de o luna pentru pacientii non-covid. Doctorul Virgil Musta, managerul spitalului, a povestit la Digi24 despre cateva situatii uluitoare prin care au trecut medicii.

Alerta pentru cei care stau la bloc. Cand esti urmarit, cum te poti opune si ce drepturi ai

Una dintre cele mai discutate probleme a locatarilor de bloc este prezenta camerelor de supraveghere. Desi pentru multi este un lucru normal, este bine de stiut ca folosirea acestora este posibila numai in anumite limite legale. Asociatiile de proprietari nu informeaza corect asupra folosirii camerelor video! Avocatnet. ro avertizeaza ca locatarii au dreptul sa fie informati .

Mesajul lui Raed Arafat catre cei care nu cred ca exista coronavirus: ii asteptam la spitale

Seful DSU, Raed Arafat, a transmis un mesaj duminica, la Antena 3, celor care nu cred ca exista noul coronavirus si au protestat in Piata Victoriei. ii asteptam la spitale, a spus el.

Mesaj dur al directorului Spitalului Victor Babes din Timisoara pentru cei care nu cred in COVID-19: ii asteptam in spitale, unde avem si lumanari

La Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara mai sunt cateva locuri libere pentru pacientii cu COVID-19. Managerul spitalului, Cristian Oancea, sustine ca in jur de 70% dintre pacientii din ultima perioada cred in teoria conspiratiei si spune ca medicii nu mai au cu cine sa se lupte si sunt dezarmati, pentru ca munca lor s-a dus pe apa Sambetei. in acest context, el transmite un mesaj dur: ii asteptam in spitale, unde avem si lumanari, scrie Opinia Timisoarei.

Un nou record de turisti pe plajele salbatice de la Vadu, Corbu si Midia. Zeci de amenzi in valoare de 36.000 lei pentru cei care au campat ilegal

Plajele salbatice de la Vadu, Corbu si Midia au fost din nou pline de turisti in week-endul care s-a incheiat, numai duminica fiind aproximativ 14. 000 turisti cu 1. 400 de masini.

Rute alternative pentru cei care vin de la munte si de la mare, spre Bucuresti

Politistii de la Rutiera se asteapta ca duminica sa fie un trafic rutier de amploare, avand in vedere ca si sambata seara, turistii au petrecut atat la mare, cat si munte. De aceea, ei recomanda pentru astazi mai multe rute alternative.

ULTIMA ORA. Grecia s-a razgandit - modificare de ultima ora pentru cei care merg in vacanta acolo

Autoritatile elene au devansat termenul privind obligativitatea prezentarii unui test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19. Turistii care intra prin punctul de frontiera de la Kulata Promachonas trebuie sa prezinte actul de la miezul noptii.

Grecia s-a razgandit - modificare de ultima ora pentru cei care merg in vacanta acolo

Autoritatile elene au devansat termenul privind obligativitatea prezentarii unui test molecular negativ pentru infectia cu COVID-19. Turistii care intra prin punctul de frontiera de la Kulata Promachonas trebuie sa prezinte actul de la miezul noptii.

RAED ARAFAT: Pe cei care nu cred in coronavirus ii asteptam la spital

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, ieri seara, ca ii asteapta la spital pe cei care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei.

Medicul Virgil Musta, apel disperat catre cetateni: Am avut pacienti asimptomatici cu o forma grava si leziuni pulmonare severe

Medicul Virgil Musta trage un semnal disperat cu privire la situatia cazurilor de COVID-19 din Romania. Potrivit acestuia, situatia pare a fi scapata de sub control, avand in vedere atat numarul ridicat al pacientilor internati, cat si iresponsabilitatea oamenilor care sunt infectati si umbla pe strada ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Sectiile .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )