Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mesajul postat de Liviu Dragnea pentru Romania in Ziua Marii Uniri: De dragul tau am sacrificat tot

Playtech Playtech,
Mesajul postat de Liviu Dragnea pentru Romania in Ziua Marii Uniri: De dragul tau am sacrificat tot

Liviu Dragnea a postat pe Facebook un mesaj de Ziua Nationala a Romaniei. Fostul lider al PSD se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispaseste o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, dupa ce a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Liviu Dragnea a postat un mesaj . continuă pe Playtech

Mesajul amuzant transmis de Ambasada Suediei pentru Romania, de Ziua Marii Uniri. A devenit imediat viral

Ambasada Suediei pentru Romania a dorit sa le transmita tuturor romanilor un mesaj de La multi ani, de ziua lor, insa intr-un mod ceva mai atipic. Postarea care a venit in urma cu putin timp, cu prilejul Zilei Nationale si a Marii Uniri Mesajul amuzant transmis de Ambasada Suediei pentru Romania, de Ziua Marii Uniri .

Mesajul unui tanar militar, dupa ce a defilat pentru prima data de Ziua Marii Uniri. Ce mesaj are pentru toti romanii

Pentru militarii romani este o mare onoare sa defileze la parada militara organizta pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, pe 1 decembrie. Dupa ce a participat pentru prima data la un astfel de eveniment si a fost profund impresionat, un tanar militar a postat pe Facebook un mesaj plin de emotie. Mesajul unui tanar .

Liviu Dragnea, mesaj din puscarie: La multi ani, Romania! De dragul tau am sacrificat tot, mi-am asumat chiar si renuntarea la libertate

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, unde ispaseste o pedeapsa de trei ani si jumatate pentru fapte de coruptie, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. in mesajul sau, postat duminica seara pe pagina sa de Facebook, Dragnea spune ca de dragul tarii a sacrificat tot, inclusiv renuntarea la libertate.

1 decembrie. Mesajul emotionant transmis de soldatii romani din Afganistan, de Ziua Marii Uniri

Militarii romani aflati in teatrele de razboi au transmis mesaje cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Unii dintre ei si-au sarbatorit si zilele de nastere, iar altii zilele unor rude aflate in tara. Mesajul emotionant transmis de soldatii romani din Afganistan La multi ani, Romania! Sunt mandru ca sunt roman, este mesajul pe care militarii .

Liviu Dragnea, mesaj din inchisoare de Ziua Nationala: Tara mea draga, de dragul tau am sacrificat tot si am facut ce am stiut mai bine

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD si al Camerei Deputatilor, a transmis un mesaj din inchisoare, de Ziua Nationala a Romaniei. La multi ani, Romania! Tara mea draga, Ti-am respectat cu sfintenie.

1 Decembrie. Mesajul lui Dacian Ciolos pentru romani, de Ziua Nationala: Acasa e in inima fiecarui cetatean roman

1 Decembrie. Dacian Ciolos a transmis un mesaj tuturor romanilor cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. 1 Decembrie. Acasa e in inima fiecarui cetatean roman. La multi ani, Romania! La multi.

ZIUA MARII UNIRI. 1 DECEMBRIE. Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita cu un doodle special

Marea Unire din 1918 a fost procesul istoric in urma caruia toate provinciile istorice locuite de romani s-au unit in anul 1918 in cuprinsul aceluiasi stat national, Romania. Etape.

Liviu Dragnea, primul mesaj din inchisoare: De dragul tau am sacrificat tot, mi-am asumat si renuntarea la libertate

Liviu Dragnea a transmis un mesaj din inchisoare cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. Fostul lider sustine ca pentru Romania a sacrificat tot in viata, de la familie pana la libertate.

Ce i se intampla lui Liviu Dragnea in puscarie. Toti detinutii vorbesc despre regimul pe care il are fostul lider PSD

Noi detalii despre ce se petrece in puscarie cu Liviu Dragnea. Cum este tratat fostul lider al Partidului Social Democrat si ce spun ceilalti detinuti despre beneficiile de care are parte cateodata? Cum este tratat Liviu Dragnea in inchisoare? Liviu Dragnea este de sase luni inchis la Penitenciarul Rahova, unde isi ispaseste pedeapsa pentru numeroase .

1 Decembrie. Ministerul Afacerilor Interne, mesaj pentru romani in Ziua Marii Uniri: Multumim!

1 Decembrie. Reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne au transmis un mesaj romanilor, cu ocazia Zilei Marii Uniri. 1 Decembrie. Multumim tuturor celor care astazi au fost alaturi de noi la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )