Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mesajul suporterilor olteni in memoria lui Ilie Balaci la meciul cu FCSB

Online Sport Online Sport,
Mesajul suporterilor olteni in memoria lui Ilie Balaci la meciul cu FCSB

Suporterii echipei Universitatii Craiova din Liga 1 Betano au afisat un mesaj in amintirea lui Ilie Balaci in timpul meciului cu FCSB. continuă pe Online Sport

VIDEO Craiova l-a plans pe Ilie Balaci: momente emotionante la meciul cu FCSB. Oltenii au castigat derby-ul cu 2-1

In ziua in care Ilie Balaci a murit, Craiova a jucat acasa cu FCSB, iar intreg stadionul i-a adus un ultim omagiu mareului fotbalist roman. Oltenii au primit gol chiar in minutul 8, cand aveau pregatit un moment special in memoria lui Balaci.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

Mesajul emotionant transmis de Hagi dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica dimineata, iar la scurt timp i s-a.

Mesajul lui Mircea Lucescu dupa moartea fulgeratoare a lui Ilie Balaci

Selectionerul reprezentativei Turciei, Mircea Lucescu, a declarat ca Ilie Balaci, fostul sau elev de la Dinamo si echipa nationala a Romaniei, a fost unul dintre marile talente ale fotbalului nostru si in.

Ambulanta l-a gasit pe Ilie Balaci in stop cardio-respirator. S-a incercat resuscitarea zeci de minute / Mesajul emotionant al lui Hagi (FOTO, VIDEO)

Fotbalul romanesc este lovit de o noua tragedie. Ilie Balaci, marele fotbalist al Craiovei Maxima, a incetat din viata duminica dimineata, la varsta de 62 de ani, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, in.

Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci (VIDEO)

Fostul mare international si component al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, s-a stins din viata la varsta de 62 de ani. Universitatea Craiova a postat un mesaj emotionant pe Facebook. Intr-o zi.

Meciul CSU Craiova - FCSB, ntrerupt n minutul 8, pentru un omagiu adus lui Ilie Balaci

Meciul CSU Craiova - FCSB, care se desfasoara pe Stadionul Ion Oblemenco, in Liga I, a fost oprit in minutul 8, la scorul de 0-1, pentru ca spectatorii sa-i aduca un omagiu fostului international Ilie Balaci, decedat duminica dimineata. in cea mai mare parte a carierei lui de fotbalist, Balaci a purtat numarul 8 pe tricou anunta News. ro.

Ilie Balaci a murit. Lumea fotbalului, in stare de soc: A fost la meciul cu Serbia, arata bine

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. in urma cu o saptamana, el a asistat din tribune la meciul dintre Romania si Serbia.

ULTIMELE IMAGINI cu Ilie Balaci, pe Arena Nationala. Fostul mare fotbalist a refuzat sa stea la tribuna oficiala (FOTO)

Fostul mare international si component al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, s-a stins din viata la varsta de 62 de ani. Ultimele imagini cu Balaci sunt de pe Arena Nationala, de la meciul Romania - Serbia, p.

A murit Ilie Balaci. Ultima aparitie publica a marelui fotbalist Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )