Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul transmis de Ilie Nastase catre toti prietenii sai

Antena3 Antena3,
Mesajul transmis de Ilie Nastase catre toti prietenii sai

Georgeta Kornmann, sora lui Ilie Nastase, a decedat vineri, in ziua in care marele sportiv roman s-a ales cu doua dosare penale dupa ce a condus sub influenta bauturilor alcoolice si ulterior fara. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Ilie Nastase, dupa moartea surorii sale: Va rog pe voi toti sa....

Ilie Nastase a anuntat pe o retea de socializare decesul surorii sale, Georgeta Kornmann, in varsta de 73 de ani, cerand tuturor sa inteleaga nevoia de intimitate a familiei sale. Viata este o.

Ilie Nastase, scandal cu Politia. M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt. Ma duc la CEDO. Nastase, oprit din nou de politie

Ilie Nastase este implicat intr-un nou scandal. Fostul tenismen a fost oprit azi-noapte in trafic de catre politisti, care i-au cerut sa sufle in aparatul etilotest. Ilie Nastase a refuzat, asa ca a fost co.

Ilie Nastase, scandal cu Politia. M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt. Ma duc la CEDO

Ilie Nastase este implicat intr-un nou scandal. Fostul tenismen a fost oprit azi-noapte in trafic de catre politisti, care i-au cerut sa sufle in aparatul etilotest. Ilie Nastase a refuzat, asa ca a fost co.

Avocatul lui Ilie Nastase: A fost examinat de un medic de garda. Ilie Nastase a suferit numeroase leziuni

Avocatului lui Ilie Nastase, Eliza Ene Corbeanu, a declarat la Antena 3 ca medicul care l-a examinat pe fostul tenismen a emis o scrisoare medicala prin care a constatat ca a suferit numeroase leziuni. Venise.

Politia Capitalei: Ilie Nastase a refuzat sa sufle in etilotest, drept pentru care a fost utilizata forta

Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat vineri la Antena 3 ca Ilie Nastase a refuzat sa sufle in etilotest, drept pentru care a fost utilizata forta. Ilie Nastase a fost.

ILIE NASTASE vs POLITIA ROMANA - VIDEO. Firul evenimentelor din scandalul momentului

Politia a avut o prima reactie la scandalul momentului in care a fost implicat Ilie Nastase. Oamenii legii au anuntat ca fostul jucator de tenis a fost amendat cu 2. 300 de ron total si are doua dosare penale.

Primele imagini din momentul in care Ilie Nastase a fost incatusat (VIDEO)

Au aparut primele imagini din momentul incatusarii lui Ilie Nastase. in filmuletul fara sunet se poate observa cum politistii incearca sa il scoata din masina, acesta opune rezistenta, iar dupa ce.

Fostul sef al Politiei Rutiere, despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase. Greseala uriasa comisa de fostul tenismen

Lucian Dinita, fost sef al Politiei Rutiere, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu trebuia sa se ajunga la un scandal intre Politia Rutiera si Ilie Nastase. Exista cateva fracturi de.

EXCLUSIV. Momentul incatusarii lui Ilie Nastase - VIDEO

Antena 3 a obtinut in exclusivitate imaginile care surprind momentul incatusarii lui Ilie Nastase. Avocata sa a vorbit vineri seara, la emisiunea Exces de putere, despre incident. M-am vazut cu.

Georgeta Kormann. Cine a fost Georgeta Kormann, sora lui Ilie Nastase, care a murit la 73 de ani. Povestea vietii acesteia

Georgeta Kormann, sora fostului tenismen Ilie Nastase, a murit vineri la 73 de ani. Stabilita de ani buni in Franta, doamna Kormann a fost casatorita cu un neamt, dupa cum povestea intr-un interviu pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )