Libnet.ro
UNICEF

00:06

Mesajul unui chirurg catre premierul Tudose: Vi se pare firesc sa va respectati promisiunile doar pe hartie, in timp ce veniturile reale din Sanatate vor scadea?

Adevărul Adevărul,
Mesajul unui chirurg catre premierul Tudose: Vi se pare firesc sa va respectati promisiunile doar pe hartie, in timp ce veniturile reale din Sanatate vor scadea?

Program de lucru mai rau decat in vremea comunismului, taierea de sporuri si, in general, venituri mai mici. Acestea sunt principalele nemultumiri ale chirurgului Florin Chirculescu, de la Spitalul Universitar din Capitala, semnalate premierului Mihai Tudose printr-un mesaj pe Facebook. continuă pe Adevărul

Iohannis: O comunicare institutionala buna, spre foarte buna cu premierul Tudose. Nu am acuzat Guvernul de nimic, fiindca e un guvern proaspat, ce era sa faca

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi la New York ca a avut o comunicare institutionala buna, spre foarte buna cu premierul Tudose pe tema masurilor luate pentru prevenirea catastrofelor naturale. Iohannis a mai spus ca a fost revoltat de disfunctionalitatea foarte grava din sistemul de avertizare a populatiei, dar a adaugat ca nu am acuzat Guvernul de nimic, fiindca e un guvern proaspat, ce era sa faca.

Premierul Tudose conduce razboiul de reintregire a Brailei. Miza: 950 de hectare de teren pe care brailenii il considera furat de catre Galati

Din fotoliul de premier, intre doua modificari ale Codului Fiscal, Tudose conduce ostilitatile din razboiul intre PSD Braila si PSD Galati, dus si cu sprijinul PNL Braila.

Florian Bodog, luat in vizor de premierul Tudose: in fiecare an jucam in acelasi film cu manualele si cu vaccinurile. De ce?

Premierul Mihai Tudose i-a cerut, joi, in cadrul sedintei de Guvern, explicatii ministrului Sanatatii, Florian Bodog, cu privire la achizitia vaccinurilor antigripal si i-a reprosat ca intarzie declansarea procedurii de achizitie.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, certat din nou de premierul Tudose, in sedinta de guvern

Termeni duri in sedinta de guvern de joi. Premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa-i dea in judecata pe functionarii care au inceput procedurile pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )