Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mesajul unui medic israelian din Timisoara, pentru cei care se gandesc la minivacanta:Unii nu gasesc cazare la ATI

Adevărul Adevărul,
Mesajul unui medic israelian din Timisoara, pentru cei care se gandesc la minivacanta:Unii nu gasesc cazare la ATI

Medicul rezident AminZahra, care s-a mutat in Timisoara in urma cu mai multi ani pentru a studia medicina, ii ajuta pe medicii de la Terapie Intensiva a Spitalului Judetean. continuă pe Adevărul

BRASOV Allen Coliban anunta colaborarea cu o firma RPA din Bucuresti pentru digitalizarea municipalitatii

Primarul municipiului Brasov, Allen Coliban, a anuntat, astazi, ca vrea sa colaboreze cu o firma din domeniu RPA din Capitala, pentru a digitaliza cat mai multe servicii pe care institutia publica le ofera cetatenilor.

Profetiile unui medic roman la New York, despre situatia din tara: Tensiuni sociale si adancirea diferentelor intre oameni

Medic si profesor universitar in New York, Theo Trandafirescu a stat de vorba cu reporterul Adevarul despre ultima evolutie a pandemiei la nivel global, despre testare, vaccinuri si despre problemele cu care se confrunta spitalele din Romania, inclusiv rata ridicata a mortalitatii Covid in comparatie cu alte tari.

Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara a primit un aparat care analizeaza cantitatea de anticorpi COVID

Analizator automat de imunologie pentru stabilirea cantitativa de anticorpi IgG in cazul pacientilor care au fost infectati cu SARS CoV 2. , aceasta este denumirea celui mai nou aparat folosit de specialistii Spitalului de Boli Infectioase si.

Veste buna pentru cei care se ambitioneaza sa foloseasca Windows 7: ce se intampla cu Chrome

Intr-o maniera surprinzatoare, Google a revenit asupra unei decizii care vizeaza suportul pentru Windows 7. Momentan, vei putea folosi Chrome fara probleme. De ceva timp, Microsoft a incetat.

Raluca Rosca, PRO Romania Diaspora: Am patru obiective pentru noua legislatura. Prioritatea este sa gasim solutii pentru cei 80.000 de copii ramasi in urma parintilor plecati la munca in strainatate

Raluca Rosca ocupa locul doi in lista de candidati PRO Romania Diaspora pentru Camera Deputatilor. Are 31 de ani, este avocat in Madrid si a decis sa intre in politica deoarece considera ca doar asa poate genera cu adevarat schimbarile necesare. Este hotarata sa-i reprezinte pe romanii din Diaspora pentru ca a trait in comunitatile din strainatate, cunoaste provocarile acestora si stie care sunt solutiile legislative. Pentru mandatul de deputat si-a asumat patru obiective.

Asasinarea unui cercetator iranian din domeniul nuclear: Alte precedente

Mai multi oameni de stiinta iranieni care lucreaza in sectorul nuclear au fost ucisi in ultimul deceniu in atacuri atribuite de Teheran Israelului si SUA, cum ar fi Mohsen Fakhrizadeh, directorul Departamentului de cercetari si inovare al ministerului, care a fost ranit grav dupa ce masina sa a fost atacata de mai multi barbati si a decedat ulterior din cauza ranilor, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )