Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mesajul unui primar PSD-ist, dupa victoria lui Klaus Iohannis: Adio Viorica! Adio Rovana!

Adevărul Adevărul,
Mesajul unui primar PSD-ist, dupa victoria lui Klaus Iohannis: Adio Viorica! Adio Rovana!

Primarul orasului Pucioasa, judetul Dambovita, Constantin Ana PSD), a avut o reactie dura dupa victoria categorica a lui Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale de duminica. Edilul a spus ca Viorica Dancila a obtinut cel mai mic scor al PSD din ultimii 30 de ani. continuă pe Adevărul

Mesajul dur al unui primar PSD, dupa esecul Vioricai Dancila la alegeri. Detalii nebanuite din culisele partidului din care face parte

Tot mai multi social-democrati o critica pe Viorica Dancila dupa infrangerea de la alegerile prezidentiale. Printre ei se afla si primarul orasului Pucioasa din judetul Dambovita, care a postat pe Facebook un mesaj dur. Acesta este de parere ca PSD se degradeaza tot mai mult si ca romanii merita mai mult din partea politicienilor. Viorica .

Mircea Badea, val de ironii si mistouri, dupa victoria lui Klaus Iohannis. Si-a varsat nervii pe colegii jurnalisti

Mircea Badea a fost foarte ocupat in ziua alegerilor prezidentiale. A aparut la Antena 3, unde a comentat prezenta la vot si alte evenimente importante ale zilei, dar a fost activ si pe Facebook, unde a postat mai multe mesaje. Rezultatul alegerilor pare sa-l fi enervat foarte tare. A lansat valuri de ironii si mistouri, .

Maia Sandu, mesaj dupa victoria lui Klaus Iohannis: Felicitari, domnule Presedinte! Felicitari, dragi romani

Printre personalitatile politice care l-au felicitat pe Klaus Iohannis s-a numarat si fostul premier al Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta a scris pe Facebook un mesaj adresat romanilor si marelui castig.

Ludovic Orban jubileaza dupa victoria lui Klaus Iohannis si desfiinteaza PSD

Liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban, a afirmat ca PNL si-a atins obiectivul ca presedintele.

Cum a fost pedepsita o judecatoare pentru ca i-ar fi salvat functia unui primar

Adriana Copaci, magistrat la Tribunalul Vrancea, a fost retrogradata din gradul profesional de tribunal in gradul profesional de judecatorie pentru ca ar fi inlesnit unui primar condamnat penal sa ramana in functie.

Explozie de bucurie la sediul PNL, dupa victoria lui Klaus Iohannis (VIDEO)

Rezultatele exit-poll care au anuntat o victorie detasata a lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale au fost intampinate de o explozie de bucurie la sediul PNL. La final, Iohannis a tinut sa le.

PREZIDENTIALE 2019. Victoria lui Klaus Iohannis, sarbatorita la PNL. Liberalii au facut pariuri pe scorul presedintelui

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis, a castigat, potrivit exit-poll-urilor, un nou mandat la Cotroceni, victorie pe care a sarbatorit-o, duminica, la sediul central al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )