Libnet.ro
UNICEF

01:05

Messi are probleme la Barcelona! Ameninta cu boicotul: Ar putea fi o drama!

Playtech Playtech,
Messi are probleme la Barcelona! Ameninta cu boicotul: Ar putea fi o drama!

Politica abordata de Barcelona il nemultumeste din ce in ce mai mult pe Leo Messi in varsta de 33 de ani. Fotbalistul a vrut sa paraseasca clubul in vara, dupa umilinta cu Bayern, in UEFA Champions League. Messi are probleme la Barccelona Messi a izbucnit dupa ce lui Luis Suarez33 de ani)a plecat la rivala . continuă pe Playtech

Horoscop vineri 25 septembrie 2020. Zodia care are probleme la locul de munca

Dupa ce au consultat astrele, astrologii au aflat ce se va intampla cu zodiile in perioada urmatoare. Horoscopul zilei de vineri, 25 septembrie aduce tensiuni in afaceri, dar si situatii dificile din punct de vedere sentimental. Horoscop vineri, 25 septembrie 2020 Astrele vin cu o avertizare pentru o zodie care ar putea face greseli care .

Horoscop zilnic 24 septembrie 2020. Zodia care are probleme in cuplu

Pe langa echinoctiul de toamna, eveniment care influenteaza si zodiile, s-au format cinci aspecte astrale importante. Principalul este cel tensionat de careu intre Mercur din Balanta si Saturn retrograd din Capricorn. Zodiile Berbec, Rac, Balanta si Capricorn pot fi tinta unor vesti mai putin placute, printre ele, si unele ce tin de amor. Horoscop 24 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )