Libnet.ro
UNICEF

16:15

Meteo august 2020. Cum va fi vremea in urmatoarele saptamani

Playtech Playtech,
Meteo august 2020. Cum va fi vremea in urmatoarele saptamani

Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru urmatoare luna. Potrivit acestora, valorile termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice pentru acest interval, iar regimul pluviometric va fi deficitar in cea mai mare parte a tarii. Mai multe informatii despre vreme, in continuare. Cum va fi vremea in luna urmatoare Administratia Nationala de Meteorologie ANM) . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM, joi, 6 august 2020. Meteorologii anunta ploi intr-o parte de tara si canicula in cealalta

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au facut prognoza meteo pentru ziua de 6 august 2020. Astfel, cinci judete din tara se vor afla pe tot parcursul zilei de joi sub o avertizare meteo de cod galben. in zonele anuntate se vor inregistra averse, tunete, fulgere si vijelii, precum si caderi de grindina. Prognoza meteo ANM, .

Prognoza meteo, azi, 04 august 2020. Vremea va fi calduroasa dupa-amiaza

Marti, 04 august 2020, potrivit meteorologilor Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ), vremea va fi calduroasa dupa-amiaza in cea mai mare parte a zonelor de campie si de podis. Temperaturile.

Prognoza ANM pentru miercuri, 5 august 2020. Vremea se va racori in anumite zone

Dupa doua zile de canicula si temperaturi ridicate, ANM anunta o racire a vremii in aproape toate teritoriile Romaniei, dar si o instabilitate a vremii accentuata si averse de ploaie. Prognoza ANM pentru miercuri, 5 august 2020 Pentru ziua de miercuri ANM anunta valori termice ce se vor situa usor peste cele specifice acestei perioade, .

Numerele extrase la Loto 6 din 49, joi, 6 august 2020. Rezultatele oficiale validate de Loteria Romana

Loteria Romana continua sa acorde premii. Cei care au cumparat bilete pentru tragerea Loto 649, pentru astazi, joi 6 august 2020, asteapta cu sufletul la gura sa vada care sunt numerele extrase. Loteria Romana Numerele extrase joi 6 august 2020 La tragereaLoto 649din data de02. 2020, incasarile au fost in valoare de2. 940,00lei. La aceasta tragere, numarul .

Curs valutar BNR pentru vineri, 7 august 2020. Rata medie de schimb este in permanenta fluctuatie!

Pandemia coronavirusului a avut un impact asupra economiilor mondiale, economia Romaniei fiind la fel de afectata, astfel fiind dramatic influentat si cursul BNR pentru monedele de ciruclatie internationala. Curs valutar BNR pentru vineri, 7 august 2020 Astazi vineri 7 august 2020, dupa ora 13:00, specialistii Bancii Nationale a Romaniei vor emite un nou curs valutar.

Prognoza ANM pentru vineri, 7 august 2020. Vreme calduroasa pentru weekend

Weekend-ul bate la usa, dar din punct de vedere termic in sudul si estul teritoriului ANM anunta temperaturi ridicate si canicula. Fenomenul va fi valabil incepand de astazi si pana sambata, 8 august. Prognoza ANM pentru vineri, 7 august 2020 ANM a emis ieri o atentionare de canicula, astfel ca in regiunile sudice si estice .

Curs valutar BNR, joi 6 august 2020. Cu cat scade leul in fata monedei europene si influenta actualei crize

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei vor emite un nou curs valutar pentru ziua de joi, 6 august 2020. Dupa ora 13:00, vom afla care este evolutia monedelor de circulatie internationala si Indicele ROBOR stabilit de BNR. Curs valutar BNR, joi 6 august 2020 Pandemia coronavirusului a avut un impact asupra economiilor mondiale, economia Romaniei fiind .

Horoscop zilnic, joi, 6 august 2020. Zodia care isi ia gandul de la vacanta

Horoscopul zilei de 6 august vine cu vesti bune pentru unii, dar ingrijoratoare pentru altii. Racii trebuie sa stie ca nu mai pot face greseli la locul de munca, asa ca nu trebuie sa se mai gandeasca doar la vacanta. Asa arata horoscopul zilei de 6 august pentru fiecare zodie Berbec Berbecii au parte de .

Calendar ortodox, 6 august 2020. Ce inseamna, de fapt, Obrejenia sau Schimbarea la Fata

Joi, 6 august are loc o mare sarbatoare. Schimbarea la fata a Domnului sau Obrejania este una dintre cele mai mari sarbatori religioase ortodoxe. Potrivit credintei populare, este prima zi a toamnei si cum va fi maine, asa va fi pana vine frigul. Calendar ortodox, 6 august 2020. Ce inseamna Obrejenia sau Schimbarea la Fata .

Horoscop 5 august 2020. Care este zodia care isi retraieste copilaria

Va prezentam horoscopul zilei de 5 august. Astrele vin cu vesti bune pentru multe zodii. Unele se indragostec iremediabil, altele primesc vesti bune, dar sunt si zodii care isi retraiesc copilaria. Asa arata horoscopul zilei de 5 august pentru fiecare zodie Berbec Ai nevoie de ajutorul cuiva drag pentru o perspectiva diferita asupra situatiei care .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )