Libnet.ro
UNICEF

08:45

Metoda Lover Boy, din nou la moda in Vrancea. Un tanar a fost arestat dupa ce a exploatat sexual o copila de 14 ani

Adevărul Adevărul,
Metoda Lover Boy, din nou la moda in Vrancea. Un tanar a fost arestat dupa ce a exploatat sexual o copila de 14 ani

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Vrancea si procurorii D. Vrancea au efectuat, luni, 13 august, doua perchezitii domiciliare in orasul Marasesti, la locuintele unor persoane banuite de savarsirea infractiunii de trafic de minori. continuă pe Adevărul

Romanii ies din nou in strada in semn de protest fata de actuala guvernare: Sute de persoane, in Piata Victoriei(FOTO)

Protestatarii s-au adunat duminica din nou in Piata Victoriei, pentru a treia seara consecutiv. Cateva sute de persoane au iesit in strada in semn de protest fata de actuala guvernare. Manifestatia a fost.

Romanii ies din nou in strada in semn de protest fata de actuala guvernare: Mii de persoane, in Piata Victoriei(FOTO)

UPDATE: Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a ajuns la peste 2000. UPDATE: Aproximativ 1. 000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei. Protestatarii s-au adunat duminica din nou in.

A doua seara de proteste: Manifestantii se aduna din nou in Piata Victoriei(VIDEO)

O noua zi de proteste in Piata Victoriei. Asa cum au promis, manifestantii se aduna din nou in fata Guvernului. Printre ei sunt si ranitii in urma interventiei brutale a jandarmeriei. in jurul orei.

Mesajul a 20 de organizatii civice: Ati trecut de linia rosie! Plecati!Vom protesta din nou astazi n Piata Victoriei mpotriva violentelor si ncalcarii democratiei si statului de drept

Circa 20 de organizatii civice au transmis un comunicat in care condamna violenta nejustificata, lipsa de profesionalism si reaua-vointa demonstrate de fortele de ordine si cer demisia Guvernului Dancila si anchetarea celor vinovati: Vom protesta din nou astazi in Piata Victoriei impotriva violentelor si incalcarii democratiei si statului de drept si vom continua sa militam pentru drepturile fundamentale ale oricarui cetatean roman la libertatea de exprimare si de optiune.

Alte proteste, anuntate smbata n Piata Victoriei / Comunitatea Coruptia Ucide: Astazi vom iesi din nou. Nu scapati!

In Piata Victoriei din Capitala sunt anuntate proteste si sambata. Astazi vom iesi din nou, pentru libertate, pentru Romania! Nu scapati!, se scrie pe pagina de Facebook a comunitatii Coruptia Ucide. De asemenea evenimentele organizate pe reteaua de socializare vezi AICI si AICI) anuntau inca dinaintea mitingului de vineri ca protestele vor tine si astazi, sau chiar pana luni.

Romanii au iesit din nou in strada in semn de protest fata de actuala guvernare: Mii de persoane, in Piata Victoriei(FOTO, VIDEO)

UPDATE: Peste 6. 000 de oameni participa la protestul din Piata Victorie. Ca in fiecare seara in care au iesit in strada, la ora 21. 00, manifestantii au aprins lanternele.

LIVETEXT Manifestantii, din nou n Piata Victoriei, pentru a treia zi de protest / Prezenta jandarmilor, mult redusa fata de serile precedente

Manifestantii au revenit duminica seara in Piata Victoriei din Capitala, pentru un nou miting de protest impotriva Guvernului si a Puterii PSD-ALDE. _________18:50 Circa 500 de persoane se afla in acest moment in piata. Atmosfera este calma, din cand in cand putand fi auzite vuvuzele sau scandari. Prezenta jandarmilor in piata este mult redusa fata de celelalte doua seri. La 18. 20, circa 300 de persoane protestau in fata Guvernului. Majoritatea oamenilor stau in zona cu umbra de pe trotuarul din fata muzeului Antipa.

A doua seara de proteste: Mii de oameni s-au adunat din nou in Piata Victoriei(VIDEO)

UPDATE: Numarul protestarilor din Piata Victoriei a ajuns la 5000. Pana la ora 20. 00, manifestatia a fost una pasnica. UPDATE:in Piata Victoriei se afla aproximativ 3000 de.

A doua seara de proteste: Zeci de mii de oameni s-au adunat din nou in Piata Victoriei. Noi incidente intre protestatari si jandarmi(FOTO, VIDEO)

UPDATE: Pe cladirile din Piata Victoriei au fost proiectate mesaje antiguvernamentale. Noi imbranceli au avut loc intre protestatari si jandarmi. Adunity_80372 UPDATE:La ora 21.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )