Libnet.ro
UNICEF

17:46

Metoda prin care un roman a inselat angajati ai unor hoteluri din Germania

Adevărul Adevărul,
Metoda prin care un roman a inselat angajati ai unor hoteluri din Germania

Cativa angajati ai unor hoteluri din Germania au fost inselati de un smenar de 54 de ani, din Buzau. Le-a spus ca vrea sa schimbe bani, le oferea bancnotele apoi se razgandea si le returna sume mai mici. La una din tentative, i-a fost descoperita intentia insa a disparut pana sa fie dat pe mana politistilor germani. continuă pe Adevărul

Iohannis a promulgat legea prin care cererile de eliberare a cazierului judiciar pot fi facute si prin avocati

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat azi Legea privind modificarea si completarea unor acte normative prin care solicitarile pentru eliberarea cazierului judiciar vor putea fi facute si de catre avocati, iar certificatele de stare civila pot fi eliberate si avocatilor care au fost imputerniciti de titulari, conform news. ro.

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care BRD si Raiffeisen intra in actionariatul CIT One

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care BRD - Groupe Societe Generale SA BRD) si Raiffeisen Bank SA intra in actionariatul companiei CIT One SRL, alaturi de Banca Comerciala Romana SA BCR), cu conditia respectarii unor angajamente asumate de catre cele trei banci, conform unui comunicat trimis redactiei.

Cea mai buna cura de detoxifiere. Metodele prin care iti purifici organismul

Ultima moda in materie de sanatate o constituie detoxifierea. Pe scurt, chiar daca te alimentezi ca la carte si duci un mod de viata sanatos, corpul tau acumuleaza toxine. Sursele sunt diverse: aer poluat, medicamente, chiar si propriul corp, prin eliberarea radicalilor liberi. De aceea, se recomanda sa respecti curele de detoxifiere. Cura de detofixiere .

Schimbarea de la TikTok prin care vrea sa te faca sa fii mandru de corpul tau

TikTok pluseaza in privinta tacticilor de marketing si apeleaza la diverse tertipuri prin care vrea sa arate ca are grija de utilizatori. Acum vrea sa-i faca pe acestia sa fie mandri de.

CCR a respins sesizarile impotriva modificarilor facute de PSD la Legea concurentei, prin care presedintele Iohannis a fost lasat fara numirile la Consiliul Concurentei

Curtea Constitutionala a respins cu majoritate de voturi, miercuri, obiectiile formulate de presedintele Klaus Iohannis, PNL si USR cu privire la modificarile aduse Legii concurentei, prin care seful statului a.

SEBASTIAN BURDUJA, MFP: in loc sa deblocam motoarele economice, gasim artificii prin care blocam dezvoltarea mediului privat

In loc sa deblocam motoarele economice,gasim diverse artificii legislative prin care, dintr-un interes pur electoral, blocam dezvoltarea mediului privat din tara noastra, a spus astazi Sebastian Burduja, Secretar de Stat la Ministerul Finantelor Publice, in cadrul Summitului Administratorilor de Fonduri din Romania, facand trimitere la legea ce blocheaza listarea companiilor de stat pentru o perioada de doi ani.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Avem mai multe masuri prin care vrem sa dezvoltam piata de capital din Romania

Guvernul are mai multe masuri prin care vrea sa dezvolte piata de capital din Romania, a spus ieri premierul Ludovic Orban, la evenimentul care a marcat trecerea Bursei de Valori Bucuresti BVB) in categoria pietelor emergente secundare. Orban a spus ca printre acestea se numara listarea de noi companii de stat, simplificarea procedurilor fiscale pentru investitorii de retail, facilitati fiscale pentru companiile care doresc sa se listeze, precum si lansarea de noi emisiune de titluri de stat prin intermediul BVB.

Metoda inedita prin care Suedia a scapat de COVID: Exista dovezi care demonstreaza ca...

Suedia, singura tara europeana care nu a impus masuri dure impotriva coronavirusului, este acum tara care pare sa fi scapat de un al doilea val al pandemiei.

SMS-uri false prin care sute de bucuresteni care au iesit negativ la teste Covid sunt anuntati ca sunt pozitivi

Directorul Complexului Medical Multifunctional Caraiman din Bucuresti a anuntat azi ca sute de bucuresteni care au avut rezultate negative la testele Covid facute in acest complex au primit SMS-uri false care ii anuntau ca sunt pozitivi, relateaza G4media. ro.

Violeta Alexandru: A fost aprobata, in sedinta de guvern, ordonanta prin care se instituie posibilitatea cumpararii de vechime

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat printr-o postare pe contul de Facebook ca a fost aprobata, in sedinta de guvern din cursul zilei de joi, 24 septembrie, ordonanta prin carese instituie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )