Libnet.ro
UNICEF

12:45

METRO AG: Oferta de 6,6 miliarde dolari subevalueaza substantial compania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
METRO AG: Oferta de 6,6 miliarde dolari subevalueaza substantial compania

Metro a anuntat ca oferta nesolicitata pentru preluarea sa de catre EP Global Commerce o subevalueaza substantial si ii sfatuieste pe actionari sa nu adopte o decizie pana la momentul la care conducerea va face noi declaratii, transmit APP si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Investitorii cehi si slovaci au depus o oferta de preluare a Metro AG

EP Global Commerce, vehiculul de investitii detinut in proportie de 53% de miliardarul ceh Daniel Kretinsky si de 47% de investitorul slovac Patrik Tkac cofondatorul grupului de companii J and T), a anuntat o oferta de preluare a Metro AG, care evalueaza retailerul german la 5,8 miliarde de euro, transmite Reuters.

Investitorii cehi si slovaci au depus o oferta de preluare a Metro AG

EP Global Commerce, vehiculul de investitii detinut in proportie de 53% de miliardarul ceh Daniel Kretinsky si de 47% de investitorul slovac Patrik Tkac cofondatorul grupului de companii JT), a anuntat o oferta de preluare a Metro AG, care.

SURSE CITATE DE REUTERS: GSK vinde active ca sa obtina 1,2 miliarde dolari

Producatorul britanic de medicamente GlaxoSmithKline Plc GSK) a lansat vanzarea unor branduri apartinand diviziei de sanatate a consumatorilor ca sa obtina circa un miliard de lire sterline 1,26 miliarde de do-lari), conform unor surse citate de Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )