Libnet.ro
UNICEF

14:00

Metroul de Cluj a primit unda verde de la Guvern

Adevărul Adevărul,
Metroul de Cluj a primit unda verde de la Guvern

Guvernul a lansat luni proiectul de realizare a magistralei de metrou la Cluj, valoarea proiectului fiind estimata la un miliard de euro, a anuntat marti ministrul Transporturilor Lucian Bode. Acesta este primul proiect de metrou din afara Bucurestiului. continuă pe Adevărul

Politia Locala a primit unda verde sa ridice vehicule parcate pe domeniul public

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti actul normativ prin care Politia Locala poate dispune .

Florin Citu, despre scenariul in care CCR da unda verde majorarii pensiilor cu 40%: Vom merge pe viziunea noastra de liberali, nu pe ce ne spune Curtea in aceasta speta Oamenii cheltuiesc bani, nu procente (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a fost intrebat marti seara, in direct pe B1 TV, ce va face Guvernul Orban in scenariul in care CCR va da, prin respingerea sesizarii depuse de liberali, unda verde.

Trump da unda verde procesului de tranzitie spre o administratie Biden

La mai bine de doua saptamani de la anuntarea infrangerii sale in alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump a dat unda verde luni seara deschiderii procesului de tranzitie spre o administratie Biden, relateaza AFP.

Trump da unda verde procesului de tranzitie spre o administratie Biden

La mai bine de doua saptamani de la anuntarea infrangerii sale in alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump a dat unda verde luni seara deschiderii procesului de tranzitie spre o administratie Biden, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres. Echipa democratului a luat imediat nota de o etapa care permite un transfer de putere pasnic si fara probleme. Presedintele republican in exercitiu nu a recunoscut in mod direct victoria lui Joe Biden, promitand sa continue o lupta dreapta in timp ce demersurile sale in justitie se inmultesc, fara succes, pentru a incerca sa demonstreze fraude in alegerile din 3 noiembrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )