Libnet.ro
UNICEF

11:45

MFP a atras 5 milioane de lei de la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a atras 5 milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 75 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 580,7 milioane de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu maturitatea la 41 de luni, la un randament mediu de 4,22% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor a publicat proiectul de modificare a legii insolventei. Ce schimbari aduce

Ministerul Finantelor Publice a pus in dezbatere publica proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legii insolventei, cu anumite modificari fata de varianta initiala, dar si cu aviz de la Ministerul Justitiei, care a adus, de asemenea, completari.

MFP a imprumutat 580 mil. lei. Randamentul, 4,22% pe an

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, joi, 580,7 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 41 de luni, la un randament mediu de 4,22% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

DOCUMENT Ministerul Finantelor a publicat proiectul OUG de modificare a legii insolventei

Proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legii insolventei, obtinut si publicat de HotNews. ro saptamana trecuta a fost pus oficial in dezbatere publica de Ministerul Finantelor Publice MFP) la rubrica Transparenta decizionala, dar cu anumite modificari. Stire in curs de actualizare.

DOCUMENT UPDATE Ministerul Finantelor a publicat proiectul OUG de modificare a legii insolventei. Au fost introduse prevederi referitoare la sectorul asigurarilor

Proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legii insolventei, obtinut si publicat de HotNews. ro saptamana trecuta a fost pus oficial in dezbatere publica de Ministerul Finantelor Publice MFP) la rubrica Transparenta decizionala, dar cu anumite modificari.

Consilierii locali au aprobat extinderea Sectiei Urgente de la Spitalului de Copii din Galati. Costa 9,36 milioane de lei

Decizia a fost luata in sedinta extraordinara a Consiliului Locala Galati din data de 18 septembrie 2018. Din intreaga suma, 6,78 milioane de lei vor proveni din fonduri europene, iar diferenta 2,58 milioane lei) este acoperita din bugetul local. Acest proiect vine in completarea unei investitii de peste 14 milioane de lei, aflata in derulare.

Guvernul aloca 200 milioane lei pentru sustinerea sistemului de protectie a copilului si a centrelor de asistenta a persoanelor cu handicap

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat joi ca in cadrul sedintei de Guvern vor fi adoptate doua decizii care vizeaza alocarea a 200 de milioane de lei autoritatilor administratiei locale pentru sustinerea sistemului de protectie a copilului, precum.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )