Libnet.ro
UNICEF

07:45

MFP a retras 75 de milioane de lei suplimentar licitatiei de joi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP a retras 75 de milioane de lei suplimentar licitatiei de joi

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 75 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de joi, cand a imprumutat 500 milioane de lei, la o dobanda de 4,12% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu scadenta in septembrie 2023, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR), informeaza Agerpres. ro. continuă pe Ziarul Bursa

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE LUNI MFP a atras, ieri, 75 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 75 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 832,8 milioane de lei, la o dobanda de 4,67% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 110 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Premiera: Primarul Gabriela Firea propune taierea celor 50 milioane lei alocati la inceputul anului pentru biserici, printre care 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primarul Gabriela Firea propune taierea celor circa 50 milioane lei propusi pentru biserici la inceputul anului, printre care 10 milioane lei pentru catedrala Mantuirii Neamului, potrivit proiectului de rectificare bugetara aflat pe ordinea de zi a sedintei consiliului General de saptamana viitoare. in total, propunerea de rectificare bugetara este de circa 250 milioane lei, iar municipalitatea ramane cu un buget de 5,9 miliarde lei. in 2018, Primaria Capitalei a dat 121 milioane de lei la biserici, dintre care 45 milioane lei la Catedrala Mantuirii Neamului.

Metrorex estimeaza pierderi de 102,8 milioane lei in acest an

Metrorex estimeaza pierderi de 102,8 milioane lei in acest an, potrivit unui proiect de Hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pe anul 2019, de trei ori mai mici fata de cat arata proiectia initiala de buget, cand compania estima un rezultat negativ de 304,7 milioane lei, potrivit News. ro.

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara

Primarul Gabriela Firea il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara. Primarul Capitalei spune ca daca nu va primi acesti bani va fi pusa in situatia de a nu putea achita subventia la transportul public in comun, energie termica, cheltuielile cu cele 19 spitale, creditele contractate in trecut de alti primari, continuarea investitiilor in infrastructura.

AEP: Contributii pentru campania electorala de 71 de milioane lei

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) informeaza ca mandatarii financiari coordonatori ai competitorilor electorali participanti la alegerile prezidentiale din acest an au declarat si inregistrat la AEP contributii pentru campania electorala in valoare de peste 71 milioane lei, infotmeaza Agerpres. ro.

Ministerul Lucrarilor Publice va opri plati de peste 146 de milioane lei pentru proiecte PNDL

Ministerul Lucrarilor Publice Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) anunta ca au fost verificate, in perioada 26 noiembrie - 11 decembrie, peste 3. 000 de solicitari prin Programul national de dezvoltare locala PNDL), fiind gasite mai multe neconcordante intre situatia din teren si cea din hartii. in urma verificarilor, vor fi oprite de la plata peste 146 de milioane lei pentru 187 de solicitari pentru proiecte dn 11 judete, conform News. ro.

Ministerul Dezvoltarii va opri plati de peste 146 de milioane lei pentru 187 de solicitari PNDL. Ce s-a descoperit in urma controalelor efectuate la unele obiective de investitii

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei anunta, joi, ca va opri de la plata 187 de solictari prinProgramul National de Dezvoltare Locala PNDL), ca urmare a controalelor efectuate la.

BVB Rulaj de numai 16,9 milioane lei

Valoarea tranzactiilor realizate in sedinta de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la doar 16,86 milioane de lei, atat sub cea din ultima zi a saptamanii trecute, de 17,3 milioane de lei, cat si sub media zilnica a anului, de circa 39,21 milioane de lei.

BVB Obligatiuni BCR de 600 milioane lei, inregistrate in sistemul Bursei

BET isi continua corectia Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost marcata, in sedinta de ieri, de inregistrarea in sistemul de tranzactionare al BVB a unei emisiuni de titluri obligatare in valoare de 600 milioane de lei, emise de Banca Comerciala Romana BCR), cu maturitatea in anul 2026.

Electrica isi va majora capitalul cu cinci milioane lei

Administratorii Electrica EL) au aprobat majorarea capitalului social al companiei prin aport in natura si numerar, cu suma de aproape 5,04 milioane de lei, prin emisiunea unui numar de 503. 668 actiuni noi, cu valoarea nominala de 10 leititlu, se arata intr-un raport al furnizorului si distribuitorului de energie electrica remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )