Libnet.ro
UNICEF

15:30

MICA UNIRE, sarbatorita SEPARAT la Focsani, din cauza neintelegerilor dintre autoritati

B1 B1,
MICA UNIRE, sarbatorita SEPARAT la Focsani, din cauza neintelegerilor dintre autoritati

Ziua de 24 ianuarie este sarbatorita separat la Focsani, orasul Micii Uniri, din cauza neintelegerilor dintre autoritati. Astfel,Institutia Prefectului ii cheama pe oameni la sarbatoarea Unirii de. continuă pe B1

Si-a ucis copilul de doi ani din cauza neintelegerilor cu fostul sot pe tema custodiei. Femeia a recunoscut totul

O femeie din Marea Britanie a fost arestata in Finlanda, fiind suspectata ca si-a ucis propriul copil.

Ziua Unirii este sarbatorita separat la Focsani, neintelegeri intre autoritati

Ziua de 24 ianuarie e sarbatorita separat de autoritatile de Focsani, orasul Micii Uniri, acestea fa.

Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire. Ce i-au strigat romanii

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iasi impreuna cu sotia sa, pentru a participa la manifestarile dedicate Micii Uniri, 24 noiembrie. La acest eveniment participa atat premierul Ludovic Orban, cat si ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, relateaza news. ro. Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire Klaus Iohannis si sotia sa .

Ce stiu romanii despre Mica Unire, de la 24 ianuarie - VIDEO

Mica Unire ramane o enigma pentru multi romani.

Andra l-a dat de gol pe Catalin Maruta. David are aceasta problema din cauza lui tati!

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz-ul autohton. Recent, artista a facut dezvaluiri despre ceea ce se intampla in familia sa. Se pare ca ea si sotul ei dorm separat, iar motivul vi-l vom dezvalui in cele ce urmeaza. Andra l-a dat de gol pe Catalin Maruta Andra si .

Masuri drastice luate in Romania, din cauza gripei. Ce se intampla la Institutul Matei Bals

S-au luat masuri drastice in Romania din cauza gripei. Accesul vizitatorilor la Institutul Matei Bals a fost restrictionat. De asemenea, restrictii s-au impus si la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala. Masuri drastice luate in Romania, din cauza gripei Accesul vizitatorilor la Institutul Matei Bals din Bucuresti a fost restrictionat intocmai pentru a limita .

Un barbat vaccinat a murit din cauza gripei - al treilea deces din acest sezon

Un barbat vaccinat din judetul Arges a murit din cauza gripei, acesta fiind cel de-al treilea deces provocat de virusul gripal in tara noastra, in acest sezon. Informatia a fost confirmata de Ministerul Sanatatii. Barbatul avea 78 de ani, iar din cauza faptului ca suferea si de boli cronice, imunitatea sa a fost afectata, chiar daca era vaccinat. De regula, virusul gripal poate duce la deces in cazul unora dintre persoanele nevaccinate si extrem de rar in cazul celor vaccinate.

Noua scoli si gradinite, inchise in Bucuresti, din cauza gripei. Lista completa

In dimineata de marti au fost inchise noua unitati de invatamant din Capitala, din cauza gripei. Situatia este una confirmata de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti care a anuntat suspendarea orelor de curs, pentru scolile si gradinitele din cateva sectoare din Bucuresti. Noua scoli si gradinite, inchise in Bucuresti, din cauza gripei. Lista completa .

Delia, in pericol din cauza coronavirusului. Ce a patit artista in Singapore

Delia este o mare iubitoare a vacantelor in tarile exotice, dar de aceasta data, sejurul vedetei a fost pus in pericol. Totul din pricina celei mai noi epidemii, ce se raspandeste cu rapiditate, la nivel mondial, fiind vorba despre coronavirus. Jurata de la iUmor se afla departe de tara, in concediul pe care si-l dedica .

Preturile petrolului au scazut cu 2% din cauza ingrijorarilor asupra virusului din China

Preturile petrolului au scazut joi cu 2%, din cauza ingrijorarilor ca raspandirea coronavirusului din China ar putea reduce cererea de titei, daca va afecta cresterea economica, dar pierderile au fost limitate de scaderea stocurilor din Statele Unite, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )