Libnet.ro
UNICEF

15:30

Michel Barnier: UE si Marea Britanie au nevoie de timp suplimentar n negocierile pe tema Brexit

Hotnews Hotnews,
 Michel Barnier: UE si Marea Britanie au nevoie de timp suplimentar n negocierile pe tema Brexit

Uniunea Europeana si Marea Britanie au nevoie de timp suplimentar in negocierile pe tema Brexit, a afirmat miercuri seara, la summitul de la Bruxelles, Michel Barnier, negociatorul-sef al UE, citat de site-ul agentiei Reuters, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Uniunea Europeana ar putea accepta o etapa de tranzitie cu Marea Britanie pna n 2021 (surse)

Statele membre ale Uniunii Europene sunt dispuse sa accepte prelungirea tranzitiei post-Brexit, o etapa in care relatiile cu Marea Britanie vor fi neschimbate, iar negocierile vor continua, afirma surse comunitare citate de presa germana si britanica, relateaza Mediafax.

Majorarea salariilor in Marea Britanie, peste asteptari

Majorarea salariilor in Marea Britanie a fost peste asteptari in perioada iunie - august 2018, in timp ce firmele nu reusesc sa faca angajari, din cauza lipsei de personal, arata datele publicate, astazi,de Oficiul National de Statistica ONS), transmit Financial Times, BBC si Reuters.

Medicii din Marea Britanie au gasit o solutie pentru singuratate. Ce li se va prescrie pacientiilor

Medicii din Marea Britanie vor incepe sa prescrie clase de gatit si alte activitati de grup. Decizia vine dupa ce Theresa May a declarat ca singuratatea este una dintre cele mai mari provocari medicale.

Incident infricosator pe un aeroport din Marea Britanie. Un avion a aterizat pe laterala

Un avion Boeing 757-200 a aterizat, vineri, pe aeroportul din Bristol, Marea Britanie, in conditii extreme, pe laterala. Rafalele de vant atingeau 150 de kilometri pe ora. Aeronava, care apartine companiei.

Premiera in Marea Britanie! Robot audiat in Parlament

Premiera absoluta in parlamentul britanic! O comisie a Camerei Comunelor a audiat, pentru prima data, un robot. Acesta a dat asigurari ca va mai fi nevoie de oameni si in viitor, cand robotii vor detine un.

DACIA a dat lovitura pe piata auto! Nu are RIVAL in Marea Britanie

Dacia Sandero a fost desemnata drept masina din clasa mica ce ii multumeste cel mai mult pe britanici, potrivit unui sondaj realizat de presa de specialitate din Regat. Posesorii de Dacia Sandero din Marea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )