Libnet.ro
UNICEF

16:00

Michelin ofera 1,7 miliarde dolari pentru Fenner Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Michelin ofera 1,7 miliarde dolari pentru Fenner Marea Britanie

Producatorul francez de anvelope Michelin intentioneaza sa cumpere o companie britanica de inginerie, Fenner Plc, pentru 1,2 miliarde de lire sterline 1,7 miliarde de dolari), astfel incat sa poata servi mai bine companiile miniere si sa beneficieze de redresarea industriei de profil, anunta Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: Rusia ia in calcul o noua injectie, de 17 miliarde dolari, in doua banci salvate

Banca centrala a Rusiei are in vedere sa pompeze mai bine de 1 trilion de ruble 17 miliarde de dolari) in doua banci pe care le-a salvat anul trecut pentru ca acestea sa-si mentina operatiunile, spun surse citate de Reuters.

CEFC China Energy este dispusa sa plateasca 9,1 miliarde de dolari pentru actiuni la Rosneft

Glencore, una dintre cele mai mari firme de trading din lume, inca se asteapta la finalizarea tranzactiei prin care va vinde companiei CEFC China Energy participatia sa la Rosneft, a afirmat directorul general al companiei, Ivan Glasenberg, transmite Reuters.

Mercedes-Benz investeste 3,7 miliarde de dolari pentru a-si mari capacitatea de productie: Cate vehicule vrea sa vanda annual

Daimler AG vrea sa majoreze capacitatea de productie deoarece subsidiara sa Mercedes-Benz Cars vrea sa ajunga la vanzari anuale de trei milioane de vehicule, de la 2,4 milioane anul trecut, a afirmat Markus Schaefer, membru al Board-ului grupului.

Google: Investitii de 300 de milioane de dolari pentru a combate stirile false

Compania americana Google a anuntat ca va investi 300 de milioane de dolari intr-o serie de proiecte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )