Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un microbuz cu 10 persoane a derapat din cauza zapezii. O persoana este ranita

Adevărul Adevărul,
Un microbuz cu 10 persoane a derapat din cauza zapezii. O persoana este ranita

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe toate drumurile din judetul Tulcea, in acest moment fiind valabila o avertizare cod portocaliu de ninsoare si vant puternic. continuă pe Adevărul

Circulatie ingreunata din cauza zapezii pe Autostrada Soarelui. Constanta este sub cod galben de ninsoare si viscol

Judetul Constanta este sub avertizare de cod galben pana la ora 22. in aceasta perioada vor fi ninsori si intensificari ale vantului. Pe A2 se circula cu dificultate din cauza zapezii care a inceput sa se depuna.

Cursuri suspendate in scolile si gradinitele din Sinaia, din cauza zapezii

Cursurile in scolile si gradinitele din Sinaia sunt suspendate, joi, pentru ca elevii nu pot ajunge din cauza zapezii si a viscolului. Potrivit primarului din Sinaia,Vlad Oprea, autoritatile au decis.

Tiruri blocate pe Defileul Jiului din cauza zapezii

Trei tiruri au ramas blocate, miercuri seara, pe Drumul National 66, din Defileul Jiului, din cauza zapezii care a cazut in cantitati mari.

ALERTA. 12.000 de persoane evacuate din cauza ERUPTIEI unui VULCAN din Filipine

Alerta de eruptie iminenta a unui vulcan din Filipine. Expertii spun ca vulcanului Mayon ar putea erupe in urmatoarele zile, aruncand lava si roci fierbinti cu o viteza de 60 km / h, scrie.

Accident GRAV pe Autostrada A2: Un container a cazut din TIR, DIN CAUZA VANTULUI (FOTO)

Accident grav pe Autostrada A2 din cauza conditiilor meteorologice. Un container a cazut dintr-un TIR, din cauza vantului, transmite Digi24. Se pare ca respectivul container nu era bine ancorat si a.

Deficitele structurale in Romania si Ungaria ar urma sa se adanceasca, din cauza reducerii spatiului fiscal

Deficitele structurale in Romania si Ungaria ar urma sa se adanceasca, din cauza reducerii spatiului fiscal.

TIR-uri BLOCATE pe Valea Oltului din cauza POLEIULUI

Mai multe TIR-uri sunt blocate, miercuri seara, pe sensul de mers Valcea Sibiu al DN 7, pe Valea Oltului, din cauza stratului de cinci centimetri de zapada, depus pe carosabil in ultimele ore, dar.

Sapte autotrenuri, blocate pe Valea Oltului din cauza drumului acoperit cu un strat de zapada sub care s-a format polei

Sapte autotrenuri sunt blocate in coloana, miercuri seara, pe Valea Oltului, in judetul Valcea, pe sensul de mers catre Sibiu, TIR-urile neputand inainta intr-o zona unde drumul este in rampa din cauza ca soseaua este acoperita de zapada sub care s-a format polei, relateaza News. ro.

Arad: Strazi inchise in mai multe cartiere din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil a depasit in unele locuri o jumatate de metru

Mai multe strazi din cateva cartiere ale municipiului Arad au fost inchise, miercuri, dupa ce, din cauza ploilor abundente, nivelul apei de pe carosabil era foarte mare, in unele locuri depasind o jumatate de metru. Traficul rutier s-a desfasurat cu dificultate, fiind necesara interventia autoritatilor pentru extragerea apei cu motopompe, potrivit news. ro.

Receptia lotului 3 al Autostrazii Sebes-Turda, suspendata din cauza unor neconformitati

Receptia Lotului 3 al autostrazii Sebes-Turda, care ar fi trebuit finalizata in 2016, a fost suspendata din cauza unor neconformitati constatate de catre comisia de specialitate, iar autoritatile au stabilit impreuna cu antreprenorul un termen de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )