Libnet.ro
UNICEF

14:30

Microsoft Romania si Universitatea Romano-Americana, partenere inca din anul 2007

Adevărul Adevărul,
Microsoft Romania si Universitatea Romano-Americana, partenere inca din anul 2007

In contextul unei digitalizari accelerate si al schimbarilor constante prezente in piata muncii,Microsoft RomaniasiUniversitatea Romano-Americanaderuleaza, de mai bine de 10 ani, un parteneriat in scopul digitalizarii institutiei de invatamant si a familiarizarii profesorilor si studentilor cu cele mai noi si inovatoare solutii tehnologice. continuă pe Adevărul

Germania - Un atlas al marilor din anul 1586, vandut la licitatie cu 325.000 de euro

Un valoros atlas al marilor din anul 1586 a fost adjudecat, in urma unei licitatii organizata in orasul german Hamburg, la pretul de 325. 000 de euro 388. 400 de dolari), informeaza DPA, preluat de Agerpres.

Microsoft Romania, partener al digitalizarii sistemului de invatamant

Microsoft isi propune sa contribuie la eliminarea decalajului de competente digitale, pentru a sprijini cresterea economica si inovatia la nivel global, precum si pentru a asigura o forta de munca mult mai calificata, in viitor.

Microsoft Romania, partener al digitalizarii sistemului de invatamant

Microsoft isi propune sa contribuie la eliminarea decalajului de competente digitale, pentru a sprijini cresterea economica si inovatia la nivel global, precum si pentru a asigura o forta de munca mult mai calificata, in viitor. Toate acestea pot fi realizate doar prin educatie, iar compania deruleza parteneriate cu diferite institutii de invatamant din intreaga lume, cu scopul de a facilita digitalizarea acestora.

Cateva fapte savarsite de Emil Bodnaras si biografia sa pentru campania electorala din anul 1946

Cetatenii romani care au dezvoltat, de-a lungul deceniilor, un cult pentru maresalul Ion Antonescu si admira, in acelasi timp, realizarile regimului comunist din Romania se confrunta cu o mare dilema: persoana care l-a predat la 31 august 1944 pe Ion Antonescu in mainile sovieticilor concret, grupului comandat de generalul-locotenent Tevcenkov, seful Directiei Politice a Frontului 2 Ucrainean a fost liderul comunist Emil Bodnaras. Nu ne permitem sa analizam ce anume se intampla in mintea acestor oameni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )