Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihaela Buzarnescu dupa a doua victorie n fata Elinei Svitolina: Pentru mine e o onoare ca am ajuns la acest nivel, sa joc mpotriva unor fete din Top 10

Hotnews Hotnews,
 Mihaela Buzarnescu dupa a doua victorie n fata Elinei Svitolina: Pentru mine e o onoare ca am ajuns la acest nivel, sa joc mpotriva unor fete din Top 10

Mihaela Buzarnescu a obtinut calificarea in semifinalele turneului Premier de la Birmingham dupa o noua victorie in fata Elinei Svitolina, scor 6-3, 6-2. Jucatoarea aflata pe locul 30 in clasamentul mondial a declarat ca este o onoare ca a ajuns sa joace la un nivel inalt, unde intalneste jucatoare din Top 10 WTA. continuă pe Hotnews

WTA Birmingham: Mihaela Buzarnescu, n semifinale - nca o victorie impresionanta cu Elina Svitolina (scor 6-3, 6-2)

Dupa succesul de la Roland Garros, Mihaela Buzarnescu 30 WTA) a reusit sa o invinga inca o data pe ucraineanca Elina Svitolina 5 WTA). Romanca a dominat autoritar partida cu a doua favorita a turneului Premier de la Birmingham si s-a impus in doua seturi, scor 6-3, 6-2. Victoria ii asigura Mihaelei calificarea in semifinale, acolo unde o va intalni pe Petra Kvitova, cap de serie numarul 4. Se actualizeaza.

Victorie spectaculoasa pentru Mihaela Buzarnescu: a invins-o din nou pe Svitolina si e in semifinale

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in semifinalele turneului de la Birmingham, dupa ce a depasit-o categoric pe Elina Svitolina.

Mihaela Buzarnescu, in mare forma: A invins-o pentru a doua oara intr-o luna pe Svitolina

Mihaela Buzarnescu continua seria de victorii fabuloase cu care ne-a obisnuit in acest an. Dupa ce a invins-o la Roland Garros pe Elina Svitolina, Miki a recidivat si a castigat pentru a doua oara in doar o .

Mihaela Buzarnescu, calificata in semifinale la Birmingham. Victorie superba in fata Svitolinei, locul 5 mondial

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA pe iarba de la Birmingham, dotat cu premii in valoare de 846. 000 dolari, dupa ce a invins-o pe a doua.

WTA Birmingham: Mihaela Buzarnescu s-a calificat n sferturi. O va ntlni pe Elina Svitolina

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu, locul 30 mondial, s-a calificat, miercuri, in sferturile turneului Premier de la Birmingham Nature Valley Classic).

Bucurie mare pentru Mihaela Buzarnescu. Tenismena s-a calificat in optimi la Birmingham (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA pe iarba de la Birmingham Marea Britanie), dotat cu premii totale de 846. 000 dolari, dupa ce a trecut.

O noua performanta extraordinara pentru Mihaela Buzarnescu, care da lovitura in tenisul feminin

Mihaela Buzarnescu este jucatoarea din WTA cu cea mai impresionanta ascensiune si confirma evolutiile bune din ultimul an.

Zi decisiva pentru Dragnea. Dupa doua amanari, judecatorii sunt asteptati sa ia o decizie

Astazi este o zi decisiva pentru Liviu Dragnea. Dupa doua amanari, judecatorii sunt asteptati sa ia o decizie in dosarul angajarilor fictive, in care DNA a cerut condamnarea liderului PSD la sapte ani si jumatate de inchisoare pentru instigare la abuz.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )