Libnet.ro
UNICEF

16:31

Mihaela Buzarnescu ar fi suferit o entorsa la glezna

Adevărul Adevărul,
Mihaela Buzarnescu ar fi suferit o entorsa la glezna

Ben Rothenberg, jurnalist specializat pe tenis la New York Times, a scris pe retelele de socializare ca Mihaela Buzarnescu a suferit o entorsa la glezna dreapta in meciul cu Elina Svitolina, din turul al doilea al Rogers Cup. continuă pe Adevărul

Mihaela Buzarnescu ar fi suferit o entorsa la glezna / Svitolina i acuza pe organizatorii Rogers Cup ca s-a intervenit cu ntrziere la accidentarea Mihaelei

Ben Rothenberg, jurnalist New York Times specializat pe tenis, a scris pe retelele de socializare ca Mihaela Buzarnescu a suferit o entorsa la glezna dreapta in meciul cu Elina Svitolina, din turul al doilea al turneului Rogers Cup. Svitolina acuza faptul ca s-a intervenit cu intarziere in cazul accidentarii suferite de Mihaela Buzarnescu, din cauza faptului ca nu exista personal medical la fiecare teren.

Buzarnescu ar fi suferit o entorsa la glezna/ Svitolina i acuza pe organizatorii Rogers Cup ca s-a intervenit cu ntrziere la accidentarea Mihaelei

Ben Rothenberg, jurnalist New York Times specializat pe tenis, a scris pe retelele de socializare ca Mihaela Buzarnescu a suferit o entorsa la glezna dreapta in meciul cu Elina Svitolina, din turul al doilea la Rogers Cup. Svitolina acuza faptul ca s-a intervenit cu intarziere in cazul accidentarii suferite de Mihaela Buzarnescu, din cauza faptului ca nu exista personal medical la fiecare teren.

Momente dramatice cu Mihaela Buzarnescu! A izbucnit in plans, Elina Svitolina a sarit sa o ajute

Mihaela Buzarnescu a intalnit-o Elina Svitolina, locul 5 WTA, in turul doi de la Montreal. Meciul era in setul decisiv, cand jucatoarea noastra a suferit o accidentare grava.

VIDEO Momente dramatice cu Mihaela Buzarnescu! A izbucnit in plans, Elina Svitolina a sarit sa o ajute. Romanca a iesit de pe teren in scaunul cu rotile

Mihaela Buzarnescu a intalnit-o pe Elina Svitolina, locul 5 WTA, in turul doi de la Montreal. Meciul era in setul decisiv, cand jucatoarea noastra a suferit o accidentare grava.

Accidentare horror suferita de Mihaela Buzarnescu: A parasit terenul in scaun cu rotile (VIDEO)

Momente dramatice in meciul dintre Mihaela Buzarnescu si Elena Svitolina din cadrul turneului de tenis de la Montreal. Din pacate protagonista a fost chiar sportiva noastra care s-a accidentat destul de grav si a .

Mihaela Buzarnescu, accidentare oribila la Montreal. Romanca, tipete de durere pe teren VIDEO

Jucatoarea romana Mihaela Buzarnescu a abandonat in turul al doilea al turneului WTA de la Montreal Canada), dotat cu premii in valoare de 2,82 milioane dolari, in timpul meciului cu ucraineanca Elina Svitolina,.

VIDEO Momentul accidentarii teribile suferite de Mihaela Buzarnescu. Romanca a tipat si a plans de durere

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu, locul 20 WTA, a abandonat, miercuri, in turul doi al turneului Rogers Cup, de la Montreal, dupa ce s-a accidentat in setul trei al meciului cu sportiva ucraineana Elina Svitolina, numarul 5 mondial. Romanca a tipat si a plans pe teren de durere.

Mihaela Buzarnescu joaca azi la Montreal impotriva victimei preferate: Elina Svitolina

Calificata in turul doi la Montreal, Mihaela Buzarnescu o va intalni astazi pe Elina Svitolina, jucatoarea clasata pe locul 5 in lume.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul doi la Montreal

Mihaela Buzarnescu, locul 20 WTA, a invins-o pe chinezoaica Qiang Wang, locul 53 WTA, venita din calificari, si s-a calificat in turul doi la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5 de la Montreal.

Interviu cu Mihaela Buzarnescu: E un miracol care a patruns in sufletul meu

Mihaela Buzarnescu, 30 de ani, locul 20 WTA, a acordat un interviu impresionant dupa primul titlu WTA al carierei, cel de la San Jose.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )